Lebestiaire
Image default
Auto

Leaseauto: rijden maar

Voor de meeste bedrijven is een auto noodzakelijk voor de bedrijfsvoering, maar je wilt daar verder niet te veel tijd en geld aan besteden. Een auto moet rijklaar staan als de werkdag begint. Wil je geen risico dat je omhoog zit, dan is goedkoop auto leasen een uitkomst. Je zou niet graag inkomsten missen als je afspraak niet door kan gaan. Ook bespaar je met leasen tijd. Die tijd kun je aan je eigenlijke bedrijf besteden en dat is ook een groot voordeel. Als je de traditionele vorm van leasen neemt, operational leasen, ben je ervan verzekerd dat je altijd kunt rijden. Er zijn ook nog andere manieren van leasen mogelijk.

Hoezo goedkoop? Het is net als een auto kopen. Merk, model, grootte, kwaliteit en energiezuinigheid bepalen de prijs. Bij leasen maakt het wel uit welke voorwaarden je hebt afgesproken met het leasebedrijf. Je kunt operational leasen, waarbij de leasemaatschappij voor alles zorg draagt. Misschien dat je nog wel zelf moet tanken. Je kunt ook financial leasen. Daarmee wordt je financieel eigenaar. Je moet dan wel zelf alles regelen met onderhoud en administratie en dergelijke. Het leasebedrijf is dan juridisch eigenaar. Als je contract is afgelopen, dan is de lease auto van het leasebedrijf. Die heeft waarschijnlijk voorwaarden gesteld in welke staat de auto moet zijn. Anders verhaalt die alsnog bijkomende kosten.

De keuze ligt aan je zelf Er zijn genoeg aanbieders van lease auto’s en verschillende manieren om goedkoop een auto te leasen. De kosten van de auto zijn altijd te verrekenen met de opbrengsten. Daarin zit weinig verschil met een auto kopen. Bij leasen weet je wel wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Dat is bij eigen bezit verschillend. Verder kun je nog kijken welke vorm van leasen je wilt. Zo bestaat er financial lease of occasion lease. Dat laatste biedt ook mogelijkheden tot goedkoop auto leasen

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl