Lebestiaire
Image default
Auto

Wat kun je doen als je een nieuwe bedrijfsauto nodig hebt

Als je een bedrijf hebt waarvoor je een bedrijfsauto nodig hebt dan kun je kiezen uit meerdere opties om deze aan te schaffen. Je kunt een nieuwe bedrijfsauto kopen, of hiervoor rondkijken op de tweedehands markt. Een nieuwe bedrijfswagen is vaak en grote investering die niet altijd haalbaar is, zeker niet voor een zzp’er. Een tweedehands auto kopen geeft als nadeel dat je misschien te maken krijgt met hoge onderhoudskosten of dure reparaties omdat de auto al wat ouder is. Je kunt als derde mogelijkheid ook nog zakelijk leasen zzp overwegen.

Wat zijn de voordelen als ik een bedrijfswagen lease?

De voordelen zijn groot als je kiest voor lease. Je rijdt altijd in een nieuwe of vrijwel nieuwe bedrijfsauto. Dit is goede reclame voor je bedrijf. Daarnaast heb je geen extra kosten als er onderhoud nodig is of als de auto gerepareerd moet worden. Deze kosten kunnen vaak flink oplopen en komen altijd op een onverwacht moment. Dit heb je dus niet als je een lease auto gebruikt voor je bedrijf. De kosten zijn iedere maand hetzelfde, dus je weet waar je rekening mee moet houden. Geen onverwachte verrassingen meer die je nog wel had toen je nog een auto in eigendom had. Het enige nadeel is dat je met een lease auto voor de zaak geen privé kilometers mag rijden. Dit is beperkt tot 500 kilometer per jaar. Als je er meer rijdt moet je bijbetalen. Dit is vaak erg onvoordelig.

Kies een mooie lease auto voor je bedrijf

Weet je al welke auto je wilt gaan leasen voor je bedrijf? Denk bij voorbeeld eens aan de Dacia Dokker lease. Dit is een mooie bedrijfsauto die voldoet aan alle eisen. Je kunt er comfortabel mee rijden en het is een auto waarmee je prima voor de dag komt bij je klanten. Je auto is je visitekaartje en dat beseft Dacia als geen ander. De auto is ontworpen met oog voor stijl en klasse.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl