Lebestiaire
Image default
Auto

Zo kun je eenvoudig en to een mooie Renault Trafic leasen

Als je denkt om een mooie bestelwagen voor je eigen bedrijf te leasen, of een ruime auto waar je ook voor privégebruik veel voordelen aan hebt, dan zit je bij de nieuwe Renault Trafic helemaal goed. Deze bestelwagen is niet zomaar een auto. Het is een auto met veel extra’s. Zo beschikt hij over een flinke bergruimte in de cabine, waar je in de ergonomische stoelen niet alleen comfortabel zit, ook heeft hij bijzonder veel laadruimte. Vergelijk eens wat leasemaatschappijen met elkaar en kijk hoeveel je per maand aan deze auto kwijt bent.

Welke voordelen heeft het leasen van een auto?

Soms heb je een auto nodig, voor werk, privégebruik of beide. Aan de aanschaf van een auto hangt echter een prijskaartje. Veel mensen denken dat leasen duur is, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het fijne van leasen is dat je zonder veel geld kwijt te zijn, toch over een nieuwe auto kunt beschikken. Denk bijvoorbeeld eens aan de aanschaf van nieuwe banden. Als je deze zelf moet kopen, dan ben je behoorlijk veel geld kwijt. Wil je een Renault Trafic leasen, dan is ook het onderhoud en vervanging van nieuwe banden in veel leasecontracten opgenomen.

Geld besparen door een tweedehands auto te leasen

Leasen heeft als voordeel dat je niet in één keer een flink bedrag op tafel hoeft te leggen en alles via de leasemaatschappij kunt laten lopen. Het vaste bedrag wat je per maand betaalt, zou je nog kunnen verlagen als je een tweedehands auto zou leasen. Een auto zakt namelijk in de eerste twee jaren het meest in waarde. Kies je een auto van ongeveer drie jaar, dan zal je maandbedrag lager zijn dan wanneer je deze ervoor had gekozen om een nieuwe auto te leasen.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen