Lebestiaire
Image default
Eten en drinken

Ontdek meer over het merk Dubor

In dit artikel gaan we u wat meer vertellen over het merk Dubor en waar u als bakker, patissier of chocolatier moet zijn voor de aankoop van grondstoffen. Laten het eerst even hebben over het innovatieve merk Dubor. Dankzij dat merk kunnen bakkers genieten van het gebruiksgemak van hun baksprays. Die helpen bakkers om hun bakvormen in te vetten. Hun product kan uw productieproces aanzienlijk verhogen, want zoals u ongetwijfeld weet, kan het invetten van een bakvorm erg veel tijd innemen en soms erg omslachtig zijn. Bent u benieuwd naar de producten van Dubor? U kunt hun producten bij uw favoriete verdeler aanschaffen. We raden echter aan om ze bij Vermeulen in Kruibeke te kopen, want hun aanbod is erg uitgebreid. Ze beschikken ook over een erg handige en overzichtelijke webshop, wat het erg aangenaam maakt om met hen te werken.

Alle grondstoffen die u nodig heeft

Als bakker or patissier heeft u uiteraard een heel assortiment aan taarten en broden nodig. Die maakt u ongetwijfeld met erg veel liefde, maar waar haalt u uw ingrediënten vandaan? Wel ook daarvoor kunt u terecht bij Vermeulen in Kruibeke, de topverdeler van producten van Dubor. In het aanbod vindt u onder meer suikers, poeders, chocolade, maar even goed granen en vetstoffen. De opsomming is nog vrij beperkt. We raden u aan om eens een kijkje te nemen op hun site, want als bakker vindt u er echt alles wat u maar kunt wensen. We hebben het bijvoorbeeld ook over verpakkingen voor uw brood en taarten. Het is uiteraard belangrijk dat u daar ook over beschikt in uw zaak.

Aarzel niet om extra hulp te vragen

Als bakker heeft u nood aan een hoop extra producten en soms kan het een beetje onduidelijk worden welke producten geschikt zijn voor uw specifieke activiteiten. Het is geen slecht idee om in zulke gevallen even te informeren bij uw specialist. Met vragen over Dubor kunt u bijvoorbeeld ook altijd terecht bij Vermeulen.

https://www.vermeulenenzonen.be/