Lebestiaire
Image default
Eten en drinken

Heerlijke frietjes van deze frituur aan huis

Soms hoeft eten geen culinair hoogstandje te zijn om goed te zijn. Met frietjes en lekkere frituursnacks, slaat u de bal nooit mis. Wilt u uw gasten, familie en/of vrienden tijdens een feestje of samenkomst verwennen met deze Belgische trots? Dan kunt u bij Friet & Co een mobiele frituur inhuren die bij u aan huis komt. Reeds 15 jaar rijden de frituurwagens van deze expert rond in heel België en Nederland. Zij zorgden dan ook al op honderden festivals voor een geslaagde frituurbelevenis. Als u deze mobiele frituur inschakelt, bakt het vakkundige en enthousiaste personeel twee uur lang à volonté heerlijke frietjes en snacks waar u ten volste van kunt genieten. Alle buikjes worden gevuld met iets dat iedereen wel smaakt en u hoeft zelf geen uren in de keuken te staan. Van een echte win-winsituatie gesproken!

Smullen maar!

Deze frituur aan huis weet van aanpakken. Keer op keer zorgen zij voor perfect artisanaal gebakken frietjes. U geniet van een vlotte en professionele bediening en een zeer correcte prijskwaliteitverhouding. Zowel particulieren als professionelen kunnen beroep doen op deze professional. Van familie- of verjaardagsfeestjes tot grote personeelsevents; u bent bij deze specialist aan het juiste adres voor dagverse frietjes op locatie. Met deze frituur aan huis eet u frietjes in stijl.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Bent u van plan om deze mobiele frituur aan huis te reserveren voor tijdens uw volgende speciale gelegenheid, zoals een verjaardagsfeestje? Neem dan gerust telefonisch contact op met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co of vul het contactformulier in en vraag naar de verschillende mogelijkheden die deze frituur aan huis aanbiedt. Heeft u verder nog specifieke vragen of opmerkingen over deze mobiele frituur? De medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! Het is wel sterk aangeraden om tijdig een frietwagen te reserveren, aangezien dit een populair concept is. Wie weet smult u binnenkort samen met uw gasten van heerlijke frietjes en frituursnacks van deze frietjesspecialist!