Lebestiaire
Image default
Eten en drinken

Proef de unieke smaak van echte Belgische tomaten

De tomaat is een van de meest gebruikte groenten in de Vlaamse keukens. En terecht. Er zijn weinig groenten zo veelzijdig als deze sappige, ietwat zoete vrucht. Denk aan een heerlijke tomaat-mozzarella, een tomatensoep met balletjes, een ovenverse lasagne met verse tomaten of een vegetarische shakshouka. De mogelijkheden zijn eindeloos, en daar zijn we niet rouwig om.

De expert op vlak van Belgische tomaten

België telt een groot aanbod aan tomatentelers. Een topper in zijn vak, is tomatenkwekerij Stoffels Tomaten in de provincie Antwerpen. Het familiebedrijf, gesitueerd in Rijkevorsel, houdt zich uitsluitend bezig met de teelt en verwerking van Belgische tomaten. Het bedrijf investeert continu in de verbetering van zowel het productieprijs als de verkoopconcepten. Ze luisteren naar hun klanten en zetten de feedback om naar een creatieve oplossing.

Maak kennis met de Automato

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel terecht. Ze zijn de trotse leverancier van heel wat vooraanstaande horecazaken en groothandels. Kijk eens rond in jouw plaatselijke supermarkt. De kans is groot dat je een stukje van hun assortiment in de rekken terug vindt. Ze lanceerden zelfs hun eigen zelfbedieningsautomaat: de Automato. Het concept laat consumenten toe om zelf hun hoeveelheid Belgische tomaten te kiezen. Dankzij het handige draaiwiel, vul je jouw beker met tomaten naar keuze. De groenten worden verdeeld vanuit een kartonnen box. Deze waarborgt de hygiëne en zorgt ervoor dat de tomaten niet door ongewenste handen aangeraakt kunnen worden. Naast de bekers worden er ook hele boxen aangeboden. Genoeg snackplezier voor het hele gezin!

Breng kleur in je leven én je maaltijden

Doorheen de jaren voegde Stoffels Tomaten verschillende nieuwe varianten toe aan zijn aanbod. Ze laten zien dat een tomaat niet enkel rood en rond hoeft te zijn. Er zijn ontelbare variëteiten die het waard zijn om uitgetest te worden. Wat dacht je van paarse, gele of groene Belgische tomaten? Elke soort heeft een unieke smaak die je gerecht naar een hoger niveau tilt. Rep je naar de winkel en ontdek ze allemaal.

https://www.stoffels-tomaten.be/