Lebestiaire
Image default
Eten en drinken

Het is zomer dus haal je buitentafelkleed maar van zolder

2021, volgens mij hebben we nog nooit zo lang op de zomer moeten wachten dan dit jaar. Het is al half mei en we hebben pas enkele dagen van echt lekker weer mogen genieten. Maar hopelijk hebben de weergoden het beste met ons voort en gaan we de komende maanden genieten van echt lekker weer!

Haal je buitentafelkleed van zolder

Om optimaal van het zonnetje te genieten moet je natuurlijk wel zorgen dat je terras in je tuin in orde is. Heb je je tuinset al buiten staan? Vergeet dan niet die kale tafel van een leuk kleedje te voorzien. Voor tuintafels zijn speciale buitentafelkleden beschikbaar. Kies ook voor een buitentafelkleed voor je buitentafel want die zijn beter bestand tegen weer en wind. Een katoenen of linnen tafelkleed is niet geschikt voor buiten. Na enkele regenbuien kun je zo’n tafelkleed weg doen. Beter koop je dus een vinyl tuintafelkleed dat ook echt geschikt is voor buiten gebruik.

Rond tafelzeil voor ronde buiten tafels

Bij Hiptafelzeil vind je diverse leuke tafelkleden die speciaal ontworpen zijn voor buiten gebruik. Verwacht ook hier geen wonderen van. Want met de scherpe zon van tegenwoordig verkleuren ook dit soort kleden vandaag de dag nogal snel. Zoek dus een mooie schaduwplek voor je tafel en geniet zolang mogelijk van de uitstraling van je tafelkleed. Heb je een ronde tafel? Ook daar kun je kant en klare buitentafelkleden voor kopen. Ze zijn er in 140cm, 160cm en 180cm doorsnee. Ook kun je voor buiten een rond tafelzeil kopen. Tafelzeil is namelijk ook best goed geschikt om buiten te gebruiken. Steeds vaker zien we dat mensen buiten een hip tafelzeil op tafel hebben liggen. Bij Hiptafelzeil snijden ze het tafelziel dat je wenst ook in het rond of ovaal. Zo kun je dus voor elke vorm tafel wel een geschikt kleedje vinden. Bezoek de site maar eens en kijk eens vrijblijvend rond in de vele categorieën die deze site te bieden heeft. Wie weet zie jij ook nog een leuk tafelkleed en ben jij al vast voorbereid op een heerlijke warme zomer op het terras.