Lebestiaire
Image default
Auto

Citroën Berlingo leasen in verschillende uitvoeringen

Wanneer je een goede bedrijfsauto wilt gaan leasen, dan is de Citroën Berlingo zeker een optie die het overwegen waard is. Je kunt de Citroën Berlingo leasen in verschillende uitvoeringen. Het is dan ook zo dat dit model auto al langer gemaakt wordt, waardoor er bijvoorbeeld modellen met verschillende motoren beschikbaar zijn. Door de jaren heen zijn er veel verbeteringen aangebracht aan het model. Zo werd in het jaar 2000 het model uitgegeven met diverse andere specificaties vergeleken met de modellen uit 2001 en bijvoorbeeld 2006. In 2002 vonden de grootste veranderingen plaats op het gebied van uitstraling van de Citroën Berlingo, en vooral deze wijzigingen zorgden ervoor dat dit voertuig nog interessanter voor ondernemers werd.

Een nieuw model Citroën Berlingo leasen

Voorheen was de Citroën Berlingo uitgerust met slechts een enkele schuifdeur, welke zich aan de rechterzijde van het voertuig bevond. Dit werd verbeterd door het voertuig te voorzien van twee schuifdeuren. Deze wijziging werd doorgevoerd voor de modellen voor het personenvervoer. Er werden wijzigingen aangebracht in het interieur, waardoor je comfortabeler kon zitten tijdens langere ritten, en de neus van het voertuig werd representatiever en moderner gemaakt. Ondernemingen kunnen nog steeds meerdere uitvoeringen van de Citroën Berlingo leasen, zoals bijvoorbeeld de basis variant Cinqspace en de luxe uitvoering Multispace. Deze zijn ideaal voor ondernemers in het personenvervoer.

Een Citroën Berlingo leasen als bedrijfswagen

Zoek je als ondernemer juist de ideale bedrijfswagen voor het vervoeren van bijvoorbeeld gereedschappen en materieel? Ook dan kan je de Citroën Berlingo leasen. Deze bedrijfsauto is er niet alleen in de versie voor het personenvervoer, maar is er ook in een uitvoering met een ruime laadruimte. De Citroën Berlingo is een uitstekende keuze als je zoekt naar een goede bedrijfsauto om te leasen. Je kunt hiervoor bij verschillende leasemaatschappijen terecht.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen