Lebestiaire
Image default
Banen en opleidingen

4 eenvoudige manieren om geld te verdienen online

1. E-mails lezen

Geld verdienen met e-mails lezen is waarschijnlijk de meest simpele manier van online geld verdienen. Je verdiend er geen maandsalaris mee, maar je kunt er zeker een aardig extra zakcentje mee verdienen!

Het werkt als volgt, je meldt je aan bij verschillende bedrijven die jou betalen voor het lezen van mails, deze mails bevatten reclame. Je hoeft vervolgens niets te doen met die reclame, het mailtje lezen is genoeg om te verdienen. Het bedrijf dat de mailtjes verstuurd verdiend namelijk zelf weer geld met deze reclame, en jij krijgt een deel van de opbrengst. De mailtjes die je ontvangt zijn gewoon mailtjes met reclame van vaak grote bedrijven zoals KLM, KPN, Dell, de Postcodeloterij, en nog vele andere bedrijven.

Bij de meer bedrijven je je aanmeld, de meer geld je natuurlijk verdiend. Het is eventjes wat aanmeldwerk maar zogauw je geld gaat verdienen zul je er zeker geen spijt van hebben! Per bedrijf krijg je ongeveer 1-2 mailtjes per dag. Hieronder een lijst van bedrijven die dit aanbieden, de grootste van Nederland is op dit moment Euroclix. Bij bijna alle bedrijven zijn er tussendoor ook andere acties om geld mee te verdienen, zoals het invullen van een enquete of het klikken op banners.

2. Spelletjes Spelen

Internet Spelletjes

Er is momenteel 1 heel groot bedrijf waarmee je erg veel geld kunt verdienen met het spelen van online spelletjes. Dit bedrijf, GameDuell, laat je kleine internet spelletjes spelen tegen andere mensen. Het is hier wel de bedoeling dat je zelf geld inzet, de winnaar van een spelletjes krijgt vervolgens het geld van de verliezer. Gameduell pakt van elk spelletje een klein deel van het gespeelde geld.

Als je goed bent in bijvoorbeeld Hartenjagen, Rummicup, Sudoku, 3D Biljarten, Darten, MahJong of andere internet spelletjes dan kun je hiermee geld verdienen terwijl je je favorite spelletjes speelt. Als je iets meer dan 50% van de spelletjes wint verdien je al geld!

Puzzelen

Houd je erg van puzzelen? Dan heb je geluk, er is namelijk een site waar je puzzels kunt oplossen voor geld. Je verdiend er maar een paar cent per puzzel mee dus het is alleen een aanrader als je ook houdt van puzzelen voor de lol.

3. Online Pokeren

Ben jij goed in pokeren? Dan is er de mogelijkheid om geld te verdienen door online te pokeren. Bedenk je wel dat pokeren een vorm van wedden blijft en dat je ook kunt verliezen.

Hieronder staat een lijst van betrouwbare websites waar je online kunt pokeren, registeren bij deze sites is gratis. Je kunt zelfs spelen met nepgeld dus je hoeft niet meteen risico’s te lopen en je kunt eerst je winkans inschatten. Je moet 18 jaar of ouder zijn voor deze sites.

4. Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is de Crème de la Crème onder het online geld verdienen op het internet. Er zijn mensen die hier duizenden tot tienduizenden euro’s per maand mee verdienen. Een paar honderd euro per maand verdienen is vrij makkelijk te realiseren. Het kost alleen wel verreweg de meeste tijd en je hebt een eigen website nodig. In het affiliate marketing stappenplan dat je hieronder vindt behandelen we alle stappen om te beginnen, dus ook het registreren van een eigen site.

Bij affiliate marketing kun je geld verdienen door het online promoten van producten of diensten van bedrijven. Je verdient dit geld door mensen via jouw site door te linken naar de site van het bedrijf dat je promoot. Voor elke keer dat dat bedrijf iets verkoopt aan de bezoeker die jij hebt gestuurd ontvang jij geld. Dit kan een vast bedrag per persoon die je stuurt zijn maar vaak is het een percentage van de winst die ze maken op de door jou gestuurde bezoeker.