Lebestiaire
Image default
Banen en opleidingen

CARREFOUR VACATURES

CARREFOUR VACATURES

 Wanneer je bij Carrefour Belgium gaat werken, word je lid van een team van ongeveer 10.000 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over meer dan 800 winkels en het hoofdkantoor.

Carrefour Belgium is een van de toonaangevende retailers in België met verschillende winkelgroottes en concepten: Carrefour Hypermarkets, Carrefour Market en Carrefour Express.

Over jouw
Ben jij de energieke Medewerker die wij zoeken voor de afdelingen in onze Carrefour winkels?

Verantwoordelijkheid
Tussen 06.00 uur en 09.00 uur bereid je de winkel voor op de komst van de klanten en zorg je ervoor dat onze producten op een aantrekkelijke, overzichtelijke manier in de rekken worden uitgestald. U zorgt voor een correcte weergave van de prijzen. Zo hebben onze klanten een mooi overzicht van ons aanbod en onze acties.

Overdag spreekt u op een vriendelijke manier met onze klanten en helpt u hen waar u kunt.

Af en toe spring je ook binnen bij onze andere afdelingen: droogvoer, groenten en fruit, zuivel …

Profiel
Je hebt een eerste ervaring als winkelbediende, bij voorkeur in de foodsector.
Je bent stipt en hecht veel waarde aan orde en netheid.
Je bent klantgericht en servicegericht.
Je bent bereid om te werken in een deeltijdse en variabele dienstregeling van maandag tot en met zaterdag tussen 06.00 uur en 20.00 uur (vrijdag 21.00 uur)
Carrefour is niet alleen klantgericht, maar zorgt ook voor de eigen medewerkers. Training, een fijne werksfeer, teamgeest en carrièremogelijkheden zijn belangrijk voor ons.

Carrefour biedt je een contract voor bepaalde tijd, een marktconform salaris, maaltijdcheques en personeelskorting.

In een veranderende wereld zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij Carrefour willen we vrouwen en mannen aantrekken en behouden – van alle leeftijden en met alle achtergronden,
elk met haar of zijn eigen ervaring. We zijn ervan overtuigd dat dit onze klanten zal aanspreken en onze resultaten en onze innovatiekracht zal versterken.

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/commercieel-winkelbediende-knokke.html