Lebestiaire
Image default
Woningen

Gas en Elektriciteit is bespaard!

Steeds meer mensen wenden zich tot een andere energieleverancier om de kosten te verlagen. Sommige mensen nemen deze stap echter nog steeds niet. Sorry, dit zijn enkele trucs die we kunnen ontkennen …

Er komt veel bij kijken …

… Hoewel er een plek is waar alles eenvoudig en snel geregeld kan worden. Zowel vergelijken als schakelen helpt u. Bovendien is al het papierwerk gebaseerd op de meest recente factuur, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uzelf. Op deze manier verlopen alle stappen in de uitwisseling automatisch: u wordt verzocht om te ruilen van de nieuwe leverancier, de netbeheerder wordt op de hoogte gebracht en er wordt een contract getekend met uw huidige leverancier. Het enige wat u hoeft te doen bij het overschakelen is om uw meterstanden te rapporteren op uitnodiging van de netbeheerder.

Mijn factuur begrijpt het niet

U hoeft de factuur niet zelf te kennen. Je kunt het delen via e-mail of door te uploaden en je krijgt aanbevelingen op maat van jouw persoonlijke situatie (consumptie). U hoeft dus niet de moeite te doen om het verbruik te vinden en om te rekenen naar een jaar.

ik heb geen tijd

Na enkele seconden ontvangt u echter gepersonaliseerde suggesties op basis van facturen. Na een paar klikken ben je overgestapt, dus je zult geen tijd verspillen aan het invoeren van informatie. U hoeft bijvoorbeeld niet de 18-cijferige EAN-code in te voeren. De Energiegids haalt alle informatie (adres, verbruik, …) rechtstreeks uit uw factuur.

Niet veel anders

Regelgevers hebben bewezen dat het jaarlijkse verschil tussen het gemiddelde tarief van een gezin en het goedkoopste tarief 278 euro is, terwijl het gemiddelde tarief van kleine en middelgrote ondernemingen 1.480 euro is. Daarom is dit waarschijnlijk meer dan de inkomsten die u nodig heeft wanneer u de factuur laadt en op de nieuwe leverancier klikt.

Er moet iets achter zitten

U krijgt objectief advies en een overzicht van alle prijzen op de energiemarkt. U bent vrij om uw voorkeuren in te voeren (groene energie, vaste prijzen, etc.) en vervolgens over te stappen naar de leverancier van uw keuze. Waarom doen ze dit? Omdat ze een kleine vergoeding in rekening brengen voor elke overstap van de ontvangende leverancier. Toch is objectiviteit gegarandeerd.

https://be.propenda.com/keyword/gebouw.html