Lebestiaire
Image default
Banen en opleidingen

Juridisch medewerker

Juridisch medewerker

Functie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen en ondersteunt jouw collega’s bij diverse administratieve aspecten in juridische papieren ; je bent gehouden voor het goed management van diverse formaliteiten en doet de rekest van allerhande attesten en registraties. Bedrijfsprofiel:

Heb je een sterke drive, ben je cijfermatig en een sterk analytisch bezitting? dan bezitten wij de perfecte job voor jou!

Voor een koper van ons te kortrijk zijn wij op zoek naar een plezierig en gemotiveerd organisme om de functie van juridisch medewerker zo snel mogelijk in te volstorten.

Aanbod

Je komt terecht in een lekker handelsbedrijf met een inwonende conditionering.

Je krijgt een gevarieerde functie met tal van doorgroeimogelijkheden.

Volledig verbintenis met extra legale voordelen.

Erk. /rec. Vg 496/buo & w020 & b 00424-406-20130311 & b 00424-405-20130311

Jouw profiel

Je beschikt over een bachelor-diploma in een administratieve/juridische positie ; je bent leergierig, administratief en communicatief sterk en kan zowel in team als particulier werken ; je hebt een goede bekende van het frans en bekende van administratie en fiscaliteit zijn een pluspunt. Juridische papieren potverteren ( dagvaarding, onderhandse akte, huwelijkscontract,. . . ) regelingen potverteren, stappen ondernemen voor cliënten of organisaties bij overheids- en privé-instellingen, taken opslorpen m. B. T. Het administratief beheer ( programma, ( elektronische ) briefwisseling, facturatie, vergunningsaanvraag, … ), documentatie traceren, doorsturen of beheren

Professioneel ( gerichte ) bachelor ( pba )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/juridisch-medewerker.html