Lebestiaire
Image default
Zorg

Voordelige zorgpremie 2021

Bij het kiezen van een zorgverzekeraar let u waarschijnlijk op zowel de prijs als de kwaliteit. Een goedkope zorgverzekering is fijn, maar u wilt niet in hoeven leveren op de kwaliteit van de zorg die u kunt ontvangen. Daarom kunt u bij Salland terecht voor een kwalitatieve zorgverzekering tegen een eerlijke premie. Elk jaar weer doen we er alles aan om onze zorgverzekering voor iedereen betaalbaar te houden. Zo zijn we er bij Salland niet op uit om winst te maken, maar richten we ons op het verbeteren van de zorg. Uw zorgpremie 2021 kunt u eenvoudig berekenen op onze website.

Salland kwaliteit

U kunt bij Salland een zorgverzekering afsluiten als u woont in Gelderland of Overijssel. Al 150 jaar lang rekenen mensen in deze regio op de persoonlijke aanpak van Salland. Omdat we alleen in deze omgeving actief zijn, kunnen we ons hier volledig richten op de kwaliteit van de zorg. Hieraan dragen wij graag ons steentje bij. Dit doen we bijvoorbeeld door uw premie te investeren in de zorg. Daarbij maken we afspraken met heel veel zorgaanbieders in de regio, bijvoorbeeld over de kosten

Aanvullende verzekering kiezen 

Als u helemaal gezond bent en nooit ergens last van heeft, dan is alleen een basisverzekering voor u waarschijnlijk voldoende. Hiermee heeft u recht op vergoeding van noodzakelijke zorg. Wilt u ook van andere zorg gebruik kunnen maken? Dan is het afsluiten van een aanvullende verzekering verstandig. Bij Salland kiest u uit vier verschillende aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen. Wat uw zorgbehoeften ook zijn, er zit altijd een verzekering bij die hierop aansluit. Weet u niet goed welke verzekering voor u het beste is, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

https://www.salland.nl/