Lebestiaire
Image default
Gezondheid

Onbedoeld zwanger? Bloemenhove helpt

Zwanger raken zonder dat dit de bedoeling is kan iedereen overkomen. Voor de meeste vrouwen is dit een stressvolle ervaring, waar veel emoties en onzekerheid bij komen kijken. U weet misschien niet aan wie u uw verhaal kwijt kunt of bij wie u advies kunt vragen, omdat u bang bent voor onbegrip vanuit de omgeving. Om vrouwen die ongewenst zwanger zijn de steun te bieden die ze nodig hebben, is in 1971 de Bloemenhove kliniek opgericht. U kunt bij ons terecht om de zwangerschap af te laten breken en wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook al woont u buiten Nederland, bent u welkom in de kliniek. Meer informatie over abortus Nederland

Deskundige medewerkers

In onze abortus kliniek werken ervaren en deskundige medwerkers. Zij zorgen ervoor dat u zich begrepen en op uw gemak voelt. Ze zullen nooit een oordeel vellen, en begrijpen de situatie waar u in zit volledig. In onze kliniek kunt u terecht voor een abortus zonder dat u hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig heeft. Wij gaan discreet om met uw informatie en behandelen alles vertrouwelijk.

Behandeling

In Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor een abortus tot 22 weken zwangerschap. De methoden die gebruikt worden zijn verschillend. Dit hangt af van de duur van de zwangerschap. U bent in ieder geval nooit langer dan een dag bij ons in de kliniek. U kunt dezelfde dag weer naar huis. Tijdens uw verblijf doen we er alles aan om u zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Drie weken na de behandeling heeft u een vervolgafspraak voor nacontrole. Mocht u moeite ondervinden met de emotionele verwerking van de zwangerschapsafbreking, dan helpen wij u graag bij het vinden van de juiste hulp. Neem direct contact met ons op, zodat wij voor u klaar kunnen staan.

http://www.bloemenhove.nl/