Lebestiaire
Image default
Aanbiedingen

http://www.leds-depot.nl/

Verlichting heeft een lange weg afgelegd van de oude gloeidraad/TL-lampen tot de led lampen. Dit soort lampen zijn gebruikt voor decennia, terwijl alle andere thuisnetwerken of DIY producten hebben geavanceerde verlichting hebben verbeterd en hebben vertrouwd op beproefde en betrouwbare technologie.

Dat alles is nu aan het veranderen met de komst van LED verlichting. LED kan verbluffende effecten maken en een ruimten goed verlichten, dit allemaal op een fractie van de kosten van gloeilampen en TL oplossingen die nu gebruikt worden.

De nieuwste manier die de markt heeft getroffen zijn LED panelen.

Deze fantastische producten komen in alle soorten en maten geschikt voor grote commerciële eigenschappen tot naar kleine residentiële huizen. Ze zijn eenvoudig te installeren en energie-efficiënt.

De kern energie voordelen zijn:

Laag stroomverbruik

Groene energie opslaan – lagere maandelijkse elektriciteitsrekeningen – kosten betrouwbaar en gemakkelijk te besparen tot 85% van uw maandelijkse kosten

Wanneer u al deze voordelen toe voegt aan lange termijn besparingen, hoewel de initiële kosten van de aankoop van een led paneel duurder zijn kan, op de lange termijn het u meer geld besparen in onderhoud en elektrische facturen.

LED’s zijn een uiterst betrouwbare technologie; de meeste led panelen hebben een levensduur van 50.000 uur!

Het grote ding over LED’s is dat je ze ook kunt kopen in multi kleur LED’s om opvallende en visuele interieur effecten te maken.

Nieuwe led panelen bieden grote verlichting ontwerpen; verlichting is de sleutel tot alle soorten van interieur design. Het verkeerde type of het ontbreken van verlichting het interieur van een gebouw vernietigen en komt het niet zo goed uit als het was ontworpen.

Goede verlichtingssterkte kan u zich beter doen voelen, harder werken, met een meer ontspannen gevoel.

De positionering van deze led panelen kan op een deelvenster raster of zelfs aan de kant van een muur bevestigd worden. Ze kunnen worden opgehangen, en worden vast geschroefd. De keuze van kleuren is een zeer persoonlijke beslissing, proberen u voor te stellen wat voor soort gevoel en ambiance je zou gaan. Als de voor look gaat als een modern gevoel, zou een helder wit licht de beste keuze zijn. Maar als je voor een meer huiselijk en comfortabele look gaat, dan is een geel licht meer geschikt.