Lebestiaire
Image default
Huishoudelijk

Vervangende LED Lampen E14

Recentere verbeteringen in LED CHIPS produceren een warmere kleur van licht, dit in tegenstelling tot de blauw witte kleur vergeleken met de vroege LED’s. Dit maakt het nu mogelijk om alle verlichting te vervangen om zo uw elektriciteit kosten te verlagen met de nieuwste generatie LED-lampen.

Wanneer mogelijk, is het logischer om gewoon de bestaande verlichting te upgraden met LED-lampen. De kosten van een vervanging van nieuwe lampen zijn aanzienlijk minder dan de kosten die zijn verbonden met de renovatie van de systemen in de gehele verlichting.

Nieuwe LED-lampen verbruiken minder energie dan gloeilampen, en ze produceren geen schadelijke UV-stralen. Een luxe nieuwe E14 LED lamp zal slechts 10 procent energie gebruiken die nodig is voor een gloeilamp, en vormt aldus een belangrijke vermindering van de stroomkosten, wat snel de initiële inkoop investering terug betaald.

Luxe LED vervangende lampen bieden een veelzijdigheid aan voordelen! LED-lampen zijn over het algemeen DC aangedreven lichtbronnen die werken met directe omvormers en werken op AC-bedrading systemen.

Dit is niet zo met de nieuwste generatie van de LED-verlichting. Verlichting fabrikanten maken nu ook energiebesparende lampen die werken op de bestaande AC-lineaire stroken. Deze lampen zijn een hogere kwaliteit LED-vervanging lampen dan die normaal gevonden worden in de standaard lampen.

De superieure voordelen van deze nieuwe gloeilamp vervangers zijn vooral te danken aan de unieke techniek gebruikt voor het ontwerp van COB led lampen. Deze zijn geplaatst in de nabijheid van elkaar en genereren van een gecombineerd, stralend gebied van hoge intensiteit, lage spanning, en veel licht. Deze Led ‘ s werken bij een minimale stroomsterkte niveaus en zijn speciaal bedoeld om uiteindelijk gleilampen helemaal te vervangen.

http://www.leds-depot.be/