Lebestiaire
Image default
Bedrijven

Nieuwjaarskaarten bedrukken

Nieuwjaarskaarten bedrukken met eigen ontwerp

Elk jaar rond de feestdagen worden er allerlei kaarten verstuurd. Van kaarten voor Sinterklaas tot kerstkaarten tot nieuwjaarskaarten. Veel bedrijven sturen ook allerlei leuke kaarten met de feestdagen. Hoe zorg je er echter voor dat de nieuwjaarskaarten van jouw bedrijf er tussenuit springen in de stapel feestkaarten? Simpel! Door feestelijke kaarten te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dat klinkt een stuk lastiger dan het is, geloof mij. Bij de betere drukkerijen, zoals Printdeal.be, is het een fluitje van een cent om zelf nieuwjaarskaarten te ontwerpen en laten bedrukken. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Wil je graag meer te weten komen over het ontwerpen van feestelijke kaarten en het laten bedrukken bij Printdeal.be? Lees dan snel verder!

Het ontwerpen van nieuwjaarskaarten

Door de tsunami aan kerstkaarten zou je bijna vergeten dat je als bedrijf ook erg leuke nieuwjaarskaarten kunt versturen. Bovendien kun je veel creatiever zijn met het ontwerp en de boodschap van dit soort kaarten. Op nieuwjaarskaarten geef je de klanten een wens voor het nieuwe jaar mee. Hoe je die wens invult, is geheel aan jou. Die creatieve vrijheid van dit soort kaarten maakt het persoonlijker voor de klanten. Bovendien maakt die mogelijkheid om creatief te zijn het nog leuker voor jouw bedrijf om dit soort kaarten te creëren. Wanneer je nieuwjaarskaarten gaat ontwerpen, dan zijn er een aantal elementen erg belangrijk. Zo wil je natuurlijk dat de ontvanger direct ziet dat de kaart van jouw bedrijf afkomstig is. Daarnaast hoort er eigenlijk altijd een nieuwjaarswens aanwezig te zijn. Voor de rest ben je volledig vrij in het ontwerpen van de nieuwjaarskaarten. 

Alle kaarten en drukwerk bedrukken bij Printdeal.be

Wanneer je een ontwerp voor jouw nieuwjaarskaarten hebt gemaakt, dan kun je gelijk de kaarten laten bedrukken. Persoonlijk raad ik daar Printdeal.be voor aan. Voor allerlei soorten kaarten en ander drukwerk ben je bij Printdeal.be aan het juiste adres. Of je nou kerstkaarten wil bestellen of notitieblokken in de huisstijl van het bedrijf. Het is allemaal mogelijk bij Printdeal.be. Jij hoeft alleen een overzichtelijk bestelproces te doorlopen. Daarin geef je aan wat het gewenste formaat is, welk materiaal gebruikt moet worden en hoe de nieuwjaarskaarten gevouwen moeten worden. Vervolgens lever je een eigen ontwerp aan voor de kaarten. Op Printdeal.be kun je dit op twee manieren doen. Je geeft een bestand met het ontwerp of je ontwerpt direct op de website met de praktische designtool. Ten slotte vul je nog wat persoonlijke gegevens in en je bent alweer klaar. Nieuwjaarskaarten bedrukken met je eigen ontwerp was nog nooit zo eenvoudig!