Lebestiaire
Image default
Bedrijven

Alle brandweermateriaal dat u nodig heeft

Om een brand snel te kunnen blussen, maakt u best gebruik van het juiste brandweermateriaal. Hoe beter uw materiaal is, hoe makkelijker de brand te blussen zal zijn. Zo kunt u de slachtoffers en de eigenaars sneller geruststellen en de schade opnemen. Ook zult u de mensen die zich binnen bevonden tijdens de brand ook sneller kunnen redden doordat u het vuur sneller onder controle kunt krijgen. Wanneer dat het geval is, kan een ander team naar binnen om de reddingswerken aan te vatten en mensen eventueel uit het puin halen.

Draag zorg voor de medemens

Als brandweerlui heeft u een hele grote verantwoordelijk. Het komt vaak voor dat mensenlevens in uw handen liggen. Daarom is het belangrijk om goed brandweermateriaal te gebruiken zodat iedereen snel klaar is met de brand. Dat brandweermateriaal kunt u vinden bij belgianfiresafety.com. Belgian Fire Safety is een winkel in Wevelgem waar u brandslangen en ander accessoires kan vinden. Ze hebben onder andere FREEGEN, een fluorvrij en biologisch afbreekbaar blusschuim. Daarmee kunt u een beschermende en ondoordringbare laag schuim bovenop het vuur leggen zodat het niet meer bij de vuurstof kan en uitdooft. Hoe sneller u het vuur te baas wordt, hoe beter voor iedereen. En dat lukt veel vlotter met FREEGEN. Een extra troef van FREEGEN is dat het biologisch afbreekbaar is. Dat wil zeggen dat het geen extra en blijvende schade aanricht aan de natuur of andere dingen. Het zal vanzelf weggaan of opgenomen worden in de natuur zodat u het achteraf niet allemaal meer moet opruimen. Natuurlijk is het aangeraden om wel een deel op te ruimen zodat er niet te veel opgenomen dient te worden door de natuur.

Gebruik enkel de hoogste kwaliteit

Wanneer u als brandweerlui enkel vertrouwt op brandweermateriaal van de hoogste kwaliteit, zit u bij Belgian Fire Safety zeker goed. Zij beschikken enkel over materiaal van de hoogste kwaliteit en zorgen er dan ook voor dat al hun materiaal meteen gebruiksklaar is. Zo kunt u het meteen meenemen en installeren.

https://belgianfiresafety.com/freegen/