Lebestiaire
Image default
Vervoer en transport

Meer of minder parkeerplaatsen op Schiphol ?

Meer of minder parkeerplaatsen op Schiphol?

Het is een lastig onderwerp. Parkeerplaatsen en taxistandplaatsen op het grote Amsterdamse vliegveld. En dit is niet het enige probleem waar de luchthaven mee te dealen heeft. Het gaat deels om een inkomstenbron en deels om ons klimaat. Er zijn meer en meer reizigers die vaker en vaker vluchten boeken. Deze zullen hoe dan ook allemaal naar en van het Amsterdam Airport Schiphol (AMS) moeten reizen. Het blijft kort gezegd een komen en gaan van personen.

 

Zijn taxi’s milieuvriendelijk?

 Deze vraag kan je op meerdere manieren beantwoorden. Waarschijnlijk is het soort auto zelf er een onderdeel van. Maar ook de wachtende lege taxi’s zoals Goedkoopnaarschiphol misschien. Indien meer en meer mensen met een taxi zouden reizen dan hebben ze wellicht geen eigen auto meer nodig. Een auto wordt zo vaker en vaker efficiënter ingezet. Het zal parkeerplaatsen schelen voor de eigen auto’s, zeker op Schiphol. En indien mensen taxi’s vooraf zouden reserveren dan zijn er tevens geen speciale taxistandplaatsen meer noodzakelijk. Deze hoeven enkel even wachten op hun reizigers bij de beschikbare pick-up points. Dus ja, je zou kunnen zeggen dat taxi’s op hun manier milieuvriendelijk zijn.

 

Tevens gemak en luxe

Een ander verhaal is het gemak en de luxe die een Schipholtaxi je kan bieden, bovendien tegen een lage prijs. Door vooraf te boeken kan je aan een goedkope taxirit komen, en tegelijk heb je alle voordelen van het vervoerd worden naar de luchthaven. Ook erg prettig na bijvoorbeeld een vermoeiende terugvlucht. Gewoon instappen en jezelf laten vervoeren, hoe fijn en luxe is dat wel niet? Daarnaast heb je geen eigen benzinekosten en geen eigen parkeerkosten. Bij Schipholtaxi.pro, Taxi.expert of Schipholtaxi.amsterdam kan je de taxi reserveren die je nodig hebt, vanuit elke plek in Nederland rijden zij naar Schiphol.

 

Stel al je vragen

Indien je niet eerder gebruik hebt gemaakt van een Schipholtaxi, dan zijn er mogelijk nog onduidelijkheden. Je kan online al vele antwoorden op je vragen vinden, en e-mailen is meestal ook geen probleem. Maar als je het fijner vindt om deze dingen telefonisch te bespreken, dan vind je op de drie genoemde pagina’s altijd een beschikbaar nummer wat je kan bellen.