Lebestiaire
Image default
Beauty en verzorging

Premium extensions

Mooie lange haren vol volume zijn niet langer alleen voor de rijken en bekende Hollywood sterren. Nu zijn de premium extensions ook voor de gewone consument beschikbaar en ze zijn ook nog eens heel betaalbaar.

De premium extensions worden al jaren gebruikt door de rijken en bekende sterren. Met premium extensions is het mogelijk om je haren aan te passen en vorm te geven op de manier die je wilt. Als je langere haren wil kan dit met premium extensions. Wil je een voller kapsel dan kan dit ook. De opties zijn in principe oneindig en het mooie is dat je de premium extensions gewoon thuis kunt inzetten.

De premium extensions komen nu namelijk ook in de clip in versie. De premium clip in extensions kun je zelf in zetten en dit gaat sneller naarmate je er beter in word. Je moet natuurlijk wel eerst leren hoe je de premium extensions erin moet zetten. Maar zo is het met alles. Een stijltang kun je ook zelf gebruiken maar dit moest je ook leren. In de onderstaande filmpje leer je hoe je de premium extensions in je haren zet.

 

 

Dankzij de lage prijzen kun je verschillende lengtes kopen en zelfs verschillende kleuren. Je hoeft hier trouwens niet voor naar de winkel want de premium extensions kun je ook online kopen.