Lebestiaire
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elektrische materialen van de beste merken

Wilt u elektrische materialen van hoge kwaliteit bestellen? Dan kunt u terecht bij DM. Deze zaak begon in 1974 als verdeler van producten van de topmerken Bals en Hensel. Ondertussen zijn ze een heuse groothandel van elektrische componenten en materialen en bieden een ruim assortiment van topmerken aan. Zo zijn ze nog steeds trouw aan hun originele merken, maar verkopen ze ook Elkutec, Schill, Doepke en Worklite. Indien u iets wilt kopen, is de kans dus erg groot dat u het zult vinden bij deze specialist.

Wat heeft u nodig?

De service van deze specialist is afgestemd op andere groothandels. Ook kleinere zelfstandigen of particulieren kunnen bij hen terecht voor het kopen van elektrische materialen en componenten. Wat voor klant ook bent, zij zullen altijd bereid zijn om advies op maat te geven. Verkiest u producten van Bals? DM heeft onder andere verdeelkasten van dit gekende merk. Daarnaast vindt u ook variaboxen, CEE-stopcontacten, draagbare rubberen combinatiekasten, aansluitzuilen en nog zo veel meer. Verkiest u toch producten van een ander merk? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bij twijfel tussen verschillende merken, kunt u gerust om advies vragen. De elektrospecialisten van DM luisteren naar uw noden en zullen op basis daarvan met de beste producten op de proppen komen.

Bestel uw producten online

Heeft u de elektrische materialen die u nodig heeft gevonden? Bestel ze dan vandaag nog. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Dan kunt u altijd contact opnemen met DM. Ze beschikken immers over een eigen atelier waar ze producten op maat kunnen maken. Dankzij hun persoonlijke aanpak heeft u zelfs al grotere klant het gevoel dat u deze mensen al jaren persoonlijk kent. Heeft u vragen over hun service of over hun producten? Dan kunt u het best contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.