Lebestiaire
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom kiezen voor een professionele service voor ongediertebestrijding?

Er is niets minder leuk dan te moeten vaststellen dat je te maken hebt met ongedierte binnen je bedrijf. Misschien zijn het ratten of muizen, of heb je last van wespen of steekmuggen op de werkvloer. Wat voor ongedierte het ook is, je wil er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Je kan dan proberen het probleem zelf aan te pakken. Dat is echter niet zonder gevaar, want ongediertebestrijding vraagt vaak om giftige stoffen die in verkeerde handen gevaarlijk zijn. Daarom laat je deze klus het beste over aan een professional. Valor Services Group is in dat geval de beste partner.

Een nauwgezette bestrijding van ongedierte

Valor Services Group heeft een ruime expertise op gebied van hygiëne binnen bedrijven. Het bedrijf doet niet enkel aan ongediertebestrijding; ook het reinigen van dampkappen en koelcellen binnen de horeca en zelfs ventilatiekanaalreiniging behoort tot de dienstverlening. Schakel je deze partner in voor ongediertebestrijding binnen jouw bedrijf? Dan gaan de Valoristen zeer nauwkeurig te werk en meten ze eerst de situatie op. Vervolgens stellen ze een plan van aanpak op en beginnen ze met het uitroeien van het ongedierte. Nadien komen de experts van het bedrijf bovendien nog regelmatig langs voor een preventief onderhoud. Dat verzekert dat het ongedierte ook echt wegblijft van je bedrijf en jij weer zorgeloos aan het werk kunt.

Ga in zee met deze partner

Zoek je nog een partner die de hygiëne binnen je bedrijf verzekert door damkappen te reinigen of door ongedierte te bestrijden? Dan is Valor Services Group de partij bij uitstek.  Wil je graag eerst weten wat een dienst als het reinigen van dampkappen of koelcellen inhoudt? Dan vind je daar meer informatie over op de website van het bedrijf. Wil je deze partner meteen inschakelen voor ongediertebestrijding? Dan vraag je online eenvoudig een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden!