Lebestiaire
Image default
Zakelijke dienstverlening

Win advies in bij een ervaren advocaat ondernemingsrecht

Misschien bent u van plan om binnenkort een eigen vennootschap op te richten en heeft u daar vragen over? Of heeft u vragen over het besturen van uw bestaande vennootschap? Of wenst u advies in te winnen over bestuurdersaansprakelijkheid, een handelsgeschil of intellectueel eigendom? Met al deze vragen en veel meer kunt u aankloppen bij een advocaat gespecialiseerd in het vakdomein ondernemingsrecht. In Antwerpen en Brussel kunt u hiervoor terecht bij het ervaren advocatenkantoor van Caluwaerts Uytterhoeven. Een advocaat van dit kantoor staat klaar voor bedrijven, particulieren en institutionele cliënten.

Ontvang juridisch advies over deze onderwerpen binnen ondernemingsrecht

Een advocaat ondernemingsrecht kan u bijstaan met advies en steun met betrekking tot verschillende onderwerpen binnen het vakdomein. Niet enkel bij het oprichten en beheren van een vennootschap, maar ook bij een gerechtelijke reorganisatie of vereffening van een onderneming staat de advocaat voor u klaar. Heeft u te maken met handelsgeschillen omtrent distributierecht of de invordering van handelsschulden? Wilt u advies inwinnen over oneerlijke concurrentie of over intellectueel eigendom? Ook hiervoor kunt u terecht bij een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen en Brussel.

Neem contact op met een advocaat met al uw vragen

Blijf niet bij te pakken zitten met al uw vragen omtrent de procedure gerechtelijke reorganisatie, het oprichten van een vennootschap of andere ondernemingsgerechtelijke vragen; doe hiervoor beroep op een advocaat met specialisatie in het ondernemingsrecht. Een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven verleent u graag gepast juridisch advies en ondersteuning. Ook voor andere vakdomeinen, zoals omgevings- en bouwrecht staat dit kantoor voor u klaar. Meer weten over de dienstverlening van dit advocatenkantoor? Bezoek dan zeker de website van Caluwaerts Uytterhoeven. Hier vindt u meer informatie over de verschillende vakdomeinen waarin het kantoor zich specialiseert. Via de website kunt u ook eenvoudig een advocaat contacteren met al uw vragen.