Lebestiaire

Een bestelauto als operational leaseauto

Wie een auto leaset doet dat over het algemeen vanuit zakelijke overwegingen. Dat betekent dus ook dat het niet vreemd is dat een groot aandeel van de operational leaseauto’s die op de Nederlandse weg te vinden zijn dus ook bestelauto’s zijn. Dit zijn immers de voertuigen die in grote mate nodig zijn voor bedrijven om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van materialen, gereedschappen en werknemers. Het is dus goed te begrijpen dat bij leasecontracten vaak voor dit soort auto’s wordt gekozen. Er is dan ook een ruim aanbod in dit type auto te vinden.

Praktisch gemak, bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Wanneer je een bestelauto gaat kiezen die je voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken, dan gaat het er natuurlijk in de eerste plaats om dat hij praktisch en efficiënt is. Het is dus ook belangrijk dat je als ondernemer alle opties open kunt houden. Dit kan bij vrijwel alle leasemaatschappijen zonder problemen worden gedaan. Het is namelijk zo dat je als ondernemer samen met de leasemaatschappij kunt onderzoeken wat het beste bij jou past en dat vervolgens kunt gaan leasen. Zo heb je er dus zakelijk het meest profijt van. Dit moet altijd de belangrijkste voorwaarde zijn als je begint.

Relatief nieuw

Hoewel er de laatste tijd ook meer mogelijkheden zijn met betrekking tot het leasen van occasions, is het toch vooral zo dat het leasen van een auto het gemakkelijker maakt om relatief nieuw te rijden. Waar je bij het doen van een investering voor vele jaren aan een auto vast zit, daar kan je een leasecontract bijvoorbeeld voor drie of vier jaar afsluiten. Daarna kan je een nieuw contract aangaan met een nieuwe auto. Dit maakt het natuurlijk gemakkelijker dan wanneer je zelf iedere keer het geld bijeen zou moeten krijgen. Dit is dus sterk voordelig te noemen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/
Lebestiaire

Direct een bestelauto leasen

Wanneer je als ondernemer groeit met je bedrijf, dan wil je natuurlijk hier flexibel mee om kunnen gaan. Bijvoorbeeld op het gebied van je wagenpark. Het is immers belangrijk dat dit altijd up-to-date is en dat je handig kunt inspringen op situaties. Dat doe je natuurlijk niet door auto’s te kopen. Beter is het om na te denken over een bestelauto leasen. Zo kan je namelijk direct de auto die je wenst tot je beschikking krijgen, zonder dat hier de hoge kosten van een investering aan verbonden zijn. Dit maakt het slim en verstandig om op deze manier te werken.

Zorgen wegnemen met zakelijk leasen 

De reden waarom veel ondernemers er voor kiezen om hun wagenpark te laten verzorgen door een leasemaatschappij is dat zij op die manier veel zorgen kunnen laten wegnemen. Je hoeft immers nergens meer aan te denken wanneer je een auto leaset. Dit wordt allemaal verzorgd door de leasemaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de auto gekeurd of voor onderhoud moet. In dat geval is er direct ook rekening gehouden met vervangend vervoer. Zo zijn er zeer veel voordelen voor jou als ondernemer te noemen. Je kunt dan zelf meer tijd besteden aan het ondernemen. Dit helpt je natuurlijk vooruit.

De mogelijke bestelauto’s

Een ander groot voordeel van het leasen van een bestelauto is dat je veel meer kunt met hetzelfde budget. Je geeft immers niet in één keer de hele investering uit, maar betaalt een vast bedrag per maand. Dit betekent dat je ook toekomstige inkomsten deels tot je budget kunt rekenen. Dit houdt dus als vanzelf weer in dat je net iets meer met je geld kunt. Je kunt bijvoorbeeld een net iets ruimer model kiezen. Daarmee kan je dan net iets meer service aan je klanten bieden waardoor je als ondernemer dus ook meer kunt verdienen. Dit zijn allemaal voordelen van leasen.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/
Lebestiaire

Een bestelauto leasen of aanschaffen?

Voor sommige ondernemers is het lastig om te bepalen wat nu werkelijk voordeliger is, een bestelauto leasen of een nieuwe kopen. Het spreekt voor zich dat er een grote uitgave gedaan moet worden wanneer er uiteindelijk gekozen wordt voor de aanschaf van een nieuwe bestelauto. Dit is bij het leasen niet nodig. Je kunt een bestelauto leasen zonder een groot bedrag te betalen. Je betaalt namelijk direct de leaseprijs per maand voor de duur van het totale contract. Leasecontracten kunnen lopen voor verschillende perioden, van slechts een half jaar tot wel vijf jaar. Hoe langer je een auto leaset, hoe voordeliger de maandprijs.

De belangrijkste verschillen

Een bestelauto leasen kost je geen grote uitgave, maar dit is niet het enige verschil tussen het leasen of kopen van een bestelwagen. Als je een auto koopt voor je bedrijf, dan moet je rekening houden met diverse andere kosten. Hierbij valt te denken aan kosten voor de wegenbelasting en bijtelling, de verzekering, de eventuele reparaties en het nodige onderhoud. Daarnaast is afschrijving natuurlijk ook een kostenpost. Wanneer je een bedrijfsauto gaat leasen, dan zijn de kosten voor belasting en verzekering al in het maandbedrag opgenomen. Daarnaast wordt ook het onderhoud vergoed en reparaties ook, al dan niet met een eigen risico. Met een leaseauto heb je geen last van afschrijvingskosten.

Welke bestelauto’s kun je leasen?

Je kunt steeds meer soorten bestelauto’s leasen. Je kunt gaan voor één van de meest populaire opties, zoals bijvoorbeeld Peugeot Partner lease, maar er zijn ook nog tal van andere mogelijkheden die voor jou heel aantrekkelijk kunnen zijn. Het is vooral belangrijk dat je goede aandacht besteed aan de specificaties van de bestelauto’s, zodat je zeker weet dat de auto goed past bij wat jij nodig hebt. Vervolgens kun je zoeken naar de beste deal voor het leasen van deze bestelauto.

https://www.bestelautoleasen.com
Lebestiaire

Wat kun je doen als je een nieuwe bedrijfsauto nodig hebt

Als je een bedrijf hebt waarvoor je een bedrijfsauto nodig hebt dan kun je kiezen uit meerdere opties om deze aan te schaffen. Je kunt een nieuwe bedrijfsauto kopen, of hiervoor rondkijken op de tweedehands markt. Een nieuwe bedrijfswagen is vaak en grote investering die niet altijd haalbaar is, zeker niet voor een zzp’er. Een tweedehands auto kopen geeft als nadeel dat je misschien te maken krijgt met hoge onderhoudskosten of dure reparaties omdat de auto al wat ouder is. Je kunt als derde mogelijkheid ook nog zakelijk leasen zzp overwegen.

Wat zijn de voordelen als ik een bedrijfswagen lease?

De voordelen zijn groot als je kiest voor lease. Je rijdt altijd in een nieuwe of vrijwel nieuwe bedrijfsauto. Dit is goede reclame voor je bedrijf. Daarnaast heb je geen extra kosten als er onderhoud nodig is of als de auto gerepareerd moet worden. Deze kosten kunnen vaak flink oplopen en komen altijd op een onverwacht moment. Dit heb je dus niet als je een lease auto gebruikt voor je bedrijf. De kosten zijn iedere maand hetzelfde, dus je weet waar je rekening mee moet houden. Geen onverwachte verrassingen meer die je nog wel had toen je nog een auto in eigendom had. Het enige nadeel is dat je met een lease auto voor de zaak geen privé kilometers mag rijden. Dit is beperkt tot 500 kilometer per jaar. Als je er meer rijdt moet je bijbetalen. Dit is vaak erg onvoordelig.

Kies een mooie lease auto voor je bedrijf

Weet je al welke auto je wilt gaan leasen voor je bedrijf? Denk bij voorbeeld eens aan de Dacia Dokker lease. Dit is een mooie bedrijfsauto die voldoet aan alle eisen. Je kunt er comfortabel mee rijden en het is een auto waarmee je prima voor de dag komt bij je klanten. Je auto is je visitekaartje en dat beseft Dacia als geen ander. De auto is ontworpen met oog voor stijl en klasse.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl
Lebestiaire

Is een bedrijfswagen leasen iets voor mij?

Als je ondernemer bent dan komt er veel op je af, zeker als je pas net met je bedrijf bent gestart. Je moet van alles regelen. Daar hoort ook de vraag bij of je een bedrijfsauto wilt gaan gebruiken. Soms is dat echt noodzakelijk, bij voorbeeld als je gereedschappen of apparatuur moet vervoeren. Maar ook als je producten bij klanten wilt gaan bezorgen dan past dat vaak niet op de achterbank van je personenauto. Bovendien wil je die waarschijnlijk liever alleen privé gebruiken of heb je een partner die de auto ook nodig heeft. Dan wordt het tijd om te bekijken of auto leasen zzp iets voor jou is en of het financieel haalbaar is.

Welke bedrijfswagen kan ik gaan leasen?

Je zult eerst voor jezelf moeten bepalen hoeveel je per maand beschikbaar hebt voor het leasen van een bedrijfsauto. Als dat bedrag bekend is kun je online gaan kijken welke auto je voor dit bedrag kunt leasen. Houd er rekening mee dat de prijzen per bedrijf flink kunnen verschillen. Als je bij voorbeeld kiest voor Mercedes Vito lease dan is het aan te raden om online uit te zoeken waar je de beste deal kunt sluiten voor deze bedrijfsauto. Dit kan je soms een besparing van enkele honderden euro’s opleveren. Die wil je natuurlijk niet laten liggen.

Vergelijk ook de voorwaarden voordat je beslist

Het is minstens zo belangrijk om te bekijken wat de voorwaarden zijn. De belangrijkste zaken zitten vaak wel in de leaseprijs. Het gaat dan om de premie voor de verzekering, de wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparaties. Brandstof zit in de meeste gevallen niet in de leaseprijs, hier moet je dus een apart bedrag voor reserveren. Maar als de auto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt of als er iets gerepareerd moet worden, dan gaat de rekening naar de leasemaatschappij.

https://www.autoleasenzzp.nl
Lebestiaire

Zorgeloos naar Schiphol

Heerlijk, het is zover, vakantie. Maar wat hoort daar toch een geregel bij. Heb je eindelijk je reis gepland en je vliegtuig geboekt moet je ook nog bedenken hoe je op het vliegveld komt. Rotterdam ligt nou niet echt om de hoek bij Schiphol. En je auto bij het vliegveld parkeren kan een kostbaar grapje zijn. Daarbij is het met die eindeloze werkzaamheden en die grote kans op storingen, of vertragingen door andere omstandigheden, de kans dat je je vlucht mist als je met trein plant te gaan ook wel erg groot. Met de bus dan maar? Dat duurt vaak veel te lang en echt lekker zitten is het ook niet. Daarbij komt dat je waarschijnlijk ook geen zin hebt om met je koffers en je tassen te moeten zeulen in de tram, metro of in de trein.

De taxi Rotterdam

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een taxi bellen. Met de taxi naar Schiphol gaan heeft veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld helemaal zelf bepalen hoe laat je opgehaald wilt worden waardoor je niet veel te vroeg al op Schiphol bent omdat je gebonden bent aan dienstregelingen van de trein of de bus. Of juist te laat bent waardoor je moet haasten. De chauffeur kan je helpen met de bagage, dus ook dat probleem is uit de lucht.

Taxibedrijven

Als je geen taxibedrijf kent kun je er gemakkelijk online wel een vinden. Je zoekt dan simpel op Schiphol taxi Rotterdam, en dan zul je verschillende bedrijven tegenkomen die een taxiservice aanbieden. Je kunt eenvoudig telefonisch contact met de taxicentrales opnemen. Bij sommige van de bedrijven kun je ook online alvast een reservering maken, dan hoef je dat niet op dag van vertrek nog te doen. Dan heb je ook daar geen zorgen meer over.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/
Lebestiaire

Een eigen auto, dat wil toch iedereen

Als je een rijbewijs hebt dan wil je toch het liefst een auto voor de deur hebben staan. Lekker de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Op ieder gewenst moment weg kunnen rijden. Op bezoek bij vrienden, een dagje uit, met vakantie, naar het werk. Het is allemaal zo veel makkelijker met de auto dan wanneer je afhankelijk bent van het openbaar vervoer of hulpvaardige familie en vrienden die je wel willen brengen of van wie je de auto mag lenen.

En als je nu eens gaat leasen?

Je kunt natuurlijk ook overwegen om af en toe een auto te huren, maar ook dat is best prijzig en dan heb je alleen voor korte tijd een auto ter beschikking. Er is nog een andere mogelijkheid, die snel populair wordt bij veel mensen: privé een auto leasen. De autobedrijven hebben dit product op de markt gebracht toen de verkoop van nieuwe auto’s als gevolg van de economische crisis van de afgelopen jaren in elkaar stortte. Mensen hielden de hand op de knip, er was vaak gewoon geen geld voor een nieuwe auto omdat veel mensen hun baan verloren. En dan is leasen een goed alternatief. Dan heb je immers geen groot bedrag ineens nodig om toch in een nieuwe auto te kunnen rijden.

Kies de auto die bij jou past

Ga je een auto leasen, dan kies je natuurlijk de auto die bij jou past. Wil je misschien een Volkswagen Caddy leasen? Dit is een ruime auto waarmee je alles kunt vervoeren wat je maar wilt en hij ziet er nog stoer uit ook. Je vindt alle informatie over het leasen van een Volkswagen Caddy of een ander automerk online. Je kunt informatie vinden over de leaseprijzen en over de voorwarden van de leasemaatschappijen. Vergelijken loont zeker de moeite want er kunnen flinke verschillen zitten in de prijs en de voorwaarden. Dus kijk snel online en zoek vandaag nog jouw nieuwe leaseauto uit.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen
Lebestiaire

Zo kun je eenvoudig en to een mooie Renault Trafic leasen

Als je denkt om een mooie bestelwagen voor je eigen bedrijf te leasen, of een ruime auto waar je ook voor privégebruik veel voordelen aan hebt, dan zit je bij de nieuwe Renault Trafic helemaal goed. Deze bestelwagen is niet zomaar een auto. Het is een auto met veel extra’s. Zo beschikt hij over een flinke bergruimte in de cabine, waar je in de ergonomische stoelen niet alleen comfortabel zit, ook heeft hij bijzonder veel laadruimte. Vergelijk eens wat leasemaatschappijen met elkaar en kijk hoeveel je per maand aan deze auto kwijt bent.

Welke voordelen heeft het leasen van een auto?

Soms heb je een auto nodig, voor werk, privégebruik of beide. Aan de aanschaf van een auto hangt echter een prijskaartje. Veel mensen denken dat leasen duur is, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het fijne van leasen is dat je zonder veel geld kwijt te zijn, toch over een nieuwe auto kunt beschikken. Denk bijvoorbeeld eens aan de aanschaf van nieuwe banden. Als je deze zelf moet kopen, dan ben je behoorlijk veel geld kwijt. Wil je een Renault Trafic leasen, dan is ook het onderhoud en vervanging van nieuwe banden in veel leasecontracten opgenomen.

Geld besparen door een tweedehands auto te leasen

Leasen heeft als voordeel dat je niet in één keer een flink bedrag op tafel hoeft te leggen en alles via de leasemaatschappij kunt laten lopen. Het vaste bedrag wat je per maand betaalt, zou je nog kunnen verlagen als je een tweedehands auto zou leasen. Een auto zakt namelijk in de eerste twee jaren het meest in waarde. Kies je een auto van ongeveer drie jaar, dan zal je maandbedrag lager zijn dan wanneer je deze ervoor had gekozen om een nieuwe auto te leasen.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen
Lebestiaire

Citroën Berlingo leasen in verschillende uitvoeringen

Wanneer je een goede bedrijfsauto wilt gaan leasen, dan is de Citroën Berlingo zeker een optie die het overwegen waard is. Je kunt de Citroën Berlingo leasen in verschillende uitvoeringen. Het is dan ook zo dat dit model auto al langer gemaakt wordt, waardoor er bijvoorbeeld modellen met verschillende motoren beschikbaar zijn. Door de jaren heen zijn er veel verbeteringen aangebracht aan het model. Zo werd in het jaar 2000 het model uitgegeven met diverse andere specificaties vergeleken met de modellen uit 2001 en bijvoorbeeld 2006. In 2002 vonden de grootste veranderingen plaats op het gebied van uitstraling van de Citroën Berlingo, en vooral deze wijzigingen zorgden ervoor dat dit voertuig nog interessanter voor ondernemers werd.

Een nieuw model Citroën Berlingo leasen

Voorheen was de Citroën Berlingo uitgerust met slechts een enkele schuifdeur, welke zich aan de rechterzijde van het voertuig bevond. Dit werd verbeterd door het voertuig te voorzien van twee schuifdeuren. Deze wijziging werd doorgevoerd voor de modellen voor het personenvervoer. Er werden wijzigingen aangebracht in het interieur, waardoor je comfortabeler kon zitten tijdens langere ritten, en de neus van het voertuig werd representatiever en moderner gemaakt. Ondernemingen kunnen nog steeds meerdere uitvoeringen van de Citroën Berlingo leasen, zoals bijvoorbeeld de basis variant Cinqspace en de luxe uitvoering Multispace. Deze zijn ideaal voor ondernemers in het personenvervoer.

Een Citroën Berlingo leasen als bedrijfswagen

Zoek je als ondernemer juist de ideale bedrijfswagen voor het vervoeren van bijvoorbeeld gereedschappen en materieel? Ook dan kan je de Citroën Berlingo leasen. Deze bedrijfsauto is er niet alleen in de versie voor het personenvervoer, maar is er ook in een uitvoering met een ruime laadruimte. De Citroën Berlingo is een uitstekende keuze als je zoekt naar een goede bedrijfsauto om te leasen. Je kunt hiervoor bij verschillende leasemaatschappijen terecht.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen
Lebestiaire

Huurkoop versus leasen

De afgelopen jaren is het rijden in een particuliere lease auto steeds gewoner geworden. Steeds meer maatschappijen bieden privéleasen dan ook aan. Voorheen was het niet gemakkelijk om als particulier een auto te leasen, maar dat is sinds enige tijd verandering in gekomen. Wanneer je erover nadenkt om een auto te leasen, informeer dan goed naar de aanbiedingen van de maatschappij. De term privéleasen kan (onbewust) onjuist gebruikt worden. Soms lijkt het namelijk op het eerste gezicht om een lease auto te gaan, maar blijkt het bij nader inzien om huurkoop te gaan. En dat is toch heel iets anders dan leasen.

Duurder dan leasen

In het geval van huurkoop betaal je net als bij een lease auto een maandbedrag, maar dit bedrag bestaat vaak alleen uit het bedrag voor de auto zelf. Het zou maar zo kunnen dat het maandbedrag dat je op deze wijze betaalt hoger is dan wanneer je een auto zou leasen. Dit ligt aan het feit dat je bij een lening daadwerkelijk voor de auto betaalt wat betekent dat de auto na de contractperiode van jou is. Een bekend systeem, omdat het vergelijkbaar met het afsluiten van een hypotheek. Naast de afschrijving moet je namelijk ook rente over de ‘huur’ betalen.

Niet onderhoudsvrij

Tegelijkertijd betekent dit dat je in tegenstelling tot bij het leasen van een auto niet voor andere zaken betaalt. Bij het leasen van een auto zitten zaken als wegenbelasting en verzekering bij de totaalprijs inbegrepen. Wanneer je een lening afsluit door middel van huurkoop, zal je deze lasten aanvullend op de huur moeten betalen. Dit kan dus heel onvoordelig uitpakken, zeker als je een auto leent die niet onderhoudsvrij blijkt te zijn. Uiteindelijk is het vooral een kwestie van gezond verstand. Vergelijk slim en kies voor de voordeligste optie

http://www.leaseautocentrale.nl