Lebestiaire
Image default
Auto's en Motoren

Wie profiteert er van een aangepaste rolstoelauto?

Wij vertellen hier in welke gevallen een aangepaste rolstoelauto geschikt is. Juist als je op latere leeftijd rolstoel gebonden raakt is het lastig jouw flexibiliteit en zelfstandigheid weer te vinden. Een aangepaste rolstoelauto biedt dan uitkomst. Freedom auto aanpassingen beschikt over jarenlange expertise op de markt en gaat direct voor je aan de slag aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeftes. We schromen daarbij niet om zelf met nieuwe ideeën te komen.

 

Voor wie is een rolstoelauto geschikt?

Met rolstoel is het een stuk lastiger om in een auto te reizen. Een rolstoelauto geeft jou de mogelijkheid om ofwel als rolstoelgebruiker zelf te rijden, of om eenvoudig een familielid mee te nemen. Zonder professionele hulp reis je bijna net zo eenvoudig door het land. Rolstoelauto’s bestaan bij diverse merken en in allerlei afmetingen. In sommige gevallen kom je in aanmerking voor vergoeding van de kosten door de overheid, tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij jou hier meer over. We weten zeker dat je verrast zult zijn door de mogelijkheden anno 21ste eeuw in Nederland en de innovatieve mogelijkheden van Freedom auto aanpassingen.  

 

We staan direct voor je klaar!

Voel je vrij om direct contact op te nemen met Freedom auto aanpassingen. Bij ons profiteer je van de beste prijskwaliteitverhouding en blijf je mobiel ondanks eventuele beperkingen. Wij voeren onze werkzaamheden uit vanuit een passie om Nederland mobiel te maken en staan altijd klaar voor een uitdaging. Dit vereist uiteraard een investering, maar juist daarom kies je voor Freedom auto aanpassingen, want wij bieden garanties en kwalitatief goede producten die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan. Neem direct contact op voor een vrijblijvende en kosteloze offerte en we staan tijdens kantooruren voor je klaar bij vragen en/of opmerkingen.