Lebestiaire
Image default
Huishoudelijk

Een slotenmaker komt je ter hulp

Slotenmakers behoren tot die groep van mensen waarvan hun job erin bestaat om situaties terug in orde te brengen. Situaties waar het verkeerd gaat, zoals wanneer er ingebroken wordt bij jou thuis, of wanneer jouw autosleutels in een rioolputje terecht komen en mee spoelt of wanneer je jezelf thuis hebt buitengesloten. Slotenmakers maken sloten en kunnen ze ook openbreken, anders bestaat er geen mogelijkheid om terug in jouw wagen of je huis te geraken waaruit je jezelf hebt buitengesloten.

Een slotenmaker kan een nieuw slot installeren als het oude gebroken is, omdat het misschien geforceerd werd tijdens een inbraak of gewoon omdat het versleten is. Hij kan ook grendels bevestigen om de deur te beveiligen evenals scharnierbouten die dienen om de deurscharnieren te beschermen. Omdat de veiligheid hier belangrijk is, is deskundigheid noodzakelijk en moet men kunnen vertrouwen op de sloten opdat de deur toe zou blijven en weerstand zou bieden.

Sleutels zetten is andere vakkundigheid van de slotenmaker. Misschien heb jij wel een extra setje sleutels nodig als een nieuwe huisgenoot bij jou intrekt of als jouw sleutelbos verloren is gegaan. Je hebt de originele sleutel niet nodig om een duplicaat te maken; soms kan de slotenmaker er een maken als je hem gewoonweg het hangslot of het sleutelgat toont.

Niet alle versleten sloten moeten weggeworpen worden. Een slotenmaker kan ook sloten herstellen en je zo het geld laten besparen dat je zou uitgeven om een nieuw te kopen. Soms moet hij niet alleen een slot in orde brengen, maar moet hij ze ook openbreken. Dat moet gebeuren als iemand zich zelf buitensluit , thuis of met de wagen. Als het slot openbreken de enige oplossing is, zullen ze je ook een vervangslot regelen.

Sommige slotenmakers zijn thans ook beveiligingsspecialisten die je kunnen adviseren hoe jouw woning in het algemeen het best te beveiligen is. Zo kun je bij hen advies inwinnen als je eraan denkt om veiligheidsmaatregelen te treffen zoals een inbraakalarmsysteem , veiligheidshekkens en afsluitingen, buitenverlichting en bewakingscamera’s.

Ben je op zoek naar professionele Utrechtse slotenmaker dan kun je het beste even contact opnemen met “locksecure”. Zij verstrekken al jaren betrouwbare diensten en service waarbij efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

www.locksecure.nl