Lebestiaire
Image default
Aanbiedingen

Investeer in ecologische kleding van deze shop in Antwerpen

Talloze fashionista’s willen maar al te graag investeren in duurzame mode. Ben je zelf op zoek naar prachtige ecologische kleding in de buurt van Antwerpen? Ga dan zeker eens langs bij SOFlien, gevestigd in Essen! Daar kies je de mooiste kleding uit het ruime en ecologisch verantwoorde aanbod. Van heerlijk warme truien tot elegante jurkjes, bij deze winkel shop je het allemaal. Natuurlijk hoort de juiste huidverzorging en make-up bij een nieuwe stralende look. Ook voor eco & fair make-up kan je terecht bij deze shop. Wil je graag meer weten over de merken die je kunt shoppen bij deze topper in ecologische kleding in de buurt van Antwerpen? Lees dan snel hieronder verder!

Neem een kijkje in de collectie duurzame mode

Wist je dat elk merk persoonlijk is uitgezocht door Evelien, de oprichter van SOFlien in Essen? Zo ben je zeker dat je investeert in duurzame mode die echt een wereld van verschil maken voor onze planeet. Zo shop je bijvoorbeeld ecologische kleding van onderstaande topmerken bij deze winkel in de buurt van Antwerpen:

  • Armed Angels
  • Basic Apparel
  • Kaffe
  • Rut & Circle
  • School Rag
  • Couleur Caramel

Op het vlak van voedende huidverzorging en stijlvolle make-up vind je bijvoorbeeld de leukste hebbedingetjes van Cîme of Essential. Verwen jezelf met een compleet nieuwe look en breng meteen een bezoek aan de shop. Natuurlijk is het ook mogelijk om vanuit thuis eenvoudig online te bestellen.

Plaats meteen een bestelling

Wil je zelf genieten van ecologische kleding, afkomstig van deze winkel in de buurt van Antwerpen? Bekijk meteen de collectie online en kies je favoriete stuks of ga langs in de winkel. Bij vragen staat Evelien voor je klaar. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail met je vragen of contacteer de shop even telefonisch. Wedden dat je straalt in je nieuwe outfit?

https://soflien.com/