Lebestiaire
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek nieuwe muziek

Je zou het bijna niet denken maar we maken allemaal wel eens mee dat we onze eigen playlist met muziek even zat zijn en toe zijn aan iets nieuws. Soms is het makkelijker als iemand anders even bepaald waar je naar luistert. Door de jaren heen zijn minder mensen naar de radio gaan luisteren maar toch gaan veel mensen zo af en toe toch weer terug naar het luisteren naar de radio. Het is namelijk een goede manier om nieuwe muziek te luisteren en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Vooral op vakantie is het altijd wel leuk om naar een radiostation van dat land te luisteren. Radioguide.fm is een radiostreaming website waarbij je gratis toegang hebt tot streams van radiostations over heel de wereld. Je kunt hierbij makkelijk naar streams zoeken op land maar ook genre. Wij hebben een aantal radiostreams die via radioguide.fm zijn te beluisteren uitgelicht.

Radio dacha is een Russisch radiostation dat voornamelijk in Moskou te beluisteren is. Radio dacha is een radiostation dat voornamelijk popmuziek Russische popmuziek draait. Voornamelijk muziek uit de jaren 80 en 90. Heb je altijd willen kennis maken met Russische muziek dan is dit het ideale radiostation. Naast muziek worden ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuws en entertainment besproken op radio Dacha.

Sonic 102.9 is een radiostation uit Canada en draait voornamelijk rock muziek. Sonic 102.9 wordt voornamelijk ontvangen in de stad Edmonton. Sonic 102.9 is echt helemaal gericht op muziek en de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek. Naast muziek wordt er ook elke maand een nieuwe band in het spotlight geplaatst. Zo wordt er ook platform geboden aan nieuwere en minder bekende bands. Daarnaast wordt r ook elk jaar een Sonic festival gehouden waar zowel grote als kleinere namen de line-up vullen.

http://www.radioguide.fm