Lebestiaire
Image default
Groothandel

De beste kwaliteit kartonnen dozen van België

Dankzij Dozenhal hebben wij de beste kartonnen dozen kunnen krijgen voor een goede prijs. Ik werk al voor een langere tijd voor mijn eigen bedrijf waar ik sieraden en accessoire verkoop voor een relatief lagere prijs. Terwijl ze lijken alsof ze gemaakt zijn door designers. Maar daarvoor moet ik veel van mijn bestellingen op sturen in verschillende soorten dozen. En daarnaast verkoop ik ook shirt die ook weer in aparte dozen moeten. In het begin had ik een goede deal met iemand, maar die heb ik helaas niet meer, dus ben ik op zoek naar een ander bedrijf voor mijn kartonnen dozen. 

Een mega voorraad aan kartonnen dozen

Ik had nog nooit gehoord van Dozenhal, totdat een goede vriend van mij erover begon dat de kartonnen dozen van Dozenhal erg fijn waren. Zij heeft een eigen bedrijf waar ze bepaalde kartonnen dozen voor nodig had en bij Dozenhal heeft ze makkelijk en snel haar dozen kunnen regelen. Dus ben ik ook maar op de website gaan kijken. Ze hadden inderdaad een groot assortiment aan dozen en ook verschillende soorten formaten waar ik uit kon kiezen. Ze hadden ook alle formaten die ik nodig had en kon deze makkelijk via de website bestellen.

Meer dan alleen maar dozen

Wat ik ook als extra erbij kon doen was het laten bedrukken van de dozen. Dit kon ik eerst niet en vond het leuk als mijn dozen een beetje de sfeer gaven van mijn webshop. Dus ik had een mooi bestand geleverd met daarin een design die op de verpakking kon komen. Dit heeft mij een beetje meer geld gekocht, maar was het helemaal waard. De dozen waren stevig en ik kon ze goed gebruiken. Ik bestel nu al mijn kartonnen dozen bij Dozenhal. 

Bezoek de website

Heeft u ook dozen nodig en wilt u dit makkelijk online bestellen? Bekijk dan eens de website van Dozenhal voor meer informatie over alle soorten producten en diensten die zij uw bedrijf kunnen aanbieden in België. Daarnaast kunt u via de website gemakkelijk kijken welke formaten zijn hebben en of uw formaat er tussen zit.