Lebestiaire
Image default
Mode en Kleding

Botox en fillers op jonge leeftijd

Botox en fillers worden gebruikt op een steeds jongere leeftijd. Sommige mensen laten ze zelfs preventief inbrengen. Werkt dit dan echt? Kan je rimpels voorkomen door het gebruik van deze cosmetische middelen? Het antwoord is ja. Botox en fillers kunnen wel degelijk helpen om rimpels en huidplooien te voorkomen en minder kans te geven. Zoek maar eens enkele botox ervaringen op, je zal zien dat de resultaten erg positief zijn. Lees in dit artikel wat ook jij kan doen om je huid jong en stralend te houden.

Botox

In een vroeg stadium al kiezen voor enkele kleine prikjes met botox, is een onschadelijke en eerder goedkope manier om rimpels te voorkomen. Botox is een eiwit, en dit eiwit zal zich vastbinden aan de zenuwreceptoren van de spieren waarin het geïnjecteerd wordt. Dat zal ervoor zorgen dat de prikkeloverdracht tussen de spieren en de hersenen geblokkeerd wordt. Je spieren zelf worden dus niet verlamd of verdoofd, maar het signaal dat je hersenen afgeeft wordt niet meer ontvangen. De spier reageert niet meer en daardoor zullen er dus ook geen rimpels of huidplooien gaan vormen. Botox kan dus zeker op jonge leeftijd al ervoor zorgen dat rimpels voorkomen worden.

Fillers

Om te voorkomen dat de zwaartekracht zijn werk kan doen bij het ouder worden, zijn ook fillers gezicht een goede hulp. Om je gezicht te wapenen, kan je best een filler in je jukbeenderen nemen. Zo wordt de stevigheid in de wangen en de neus-lippenplooi behouden. Ook fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels kunnen voorkomen worden. Als je jong bent, zijn de rimpels hier enkel wanneer je je spieren aanspant. Maar wanneer je ouder wordt, bljven deze rimpels ook aanwezig als je gezicht neutraal is. Door het aanspannen van de spieren zijn deze rimpels dan vast in de huid ontstaan. Door fillers te gebruiken, wordt de huid strakker en kunnen deze rimpels

https://faceland.nl