Lebestiaire
Image default
Mode en Kleding

Een rugzak om mee te shoppen

Stadsrugzakken van leer zijn ideaal om te winkelen of om door de stad te slenteren. Of het nu wat groter en praktischer is om te winkelen of voor een gecultiveerde wandeling of voor avonden aan de bar – er zijn nauwelijks grenzen aan de fantasie met City-leren rugzakken. Het modelaanbod van City rugzakken is dan ook zeer gemengd, van klein en fijn in zwart nappaleer en chromen sluiting tot trendy vintage-style lederen rugzakken met een groter volume, hier vind je echt alles wat je hartje begeert!

De City leren rugzak biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, tablet of laptop. De lederen stadsrugzak is min of meer de meest comfortabele tegenhanger van de lederen handtas, die meestal wat beperkt is in zijn volume. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas de meer variabele draagmogelijkheid over handvatten of over 2 schouders, zodat hij zelfs bij een volledig lederen rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden.

Het leer dat in veel stadsrugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak binnenin droog en zorgt voor een relatief lange tijd voor vrij constante temperaturen in de rugzak. Dit voorkomt ook dat de laptop warm wordt of dat de chocolade te zacht wordt voor als het buiten warm wordt.

Inmiddels zijn er City lederen rugzakken in diverse vormen, leersoorten en kleuren, zodat u voor elke wens de juiste City lederen rugzak kunt kopen. Of het nu gaat om een stadsrugzak om te winkelen of om de universiteit – stadsrugzakken zien er trendy en waardevol uit!