Lebestiaire
Image default
Architectuur

Mooie tuinkamers

Iedereen kan nu mooie tuinkamers laten bouwen omdat het betaalbaar is geworden. De prijzen voor het bouwen van tuinkamers zijn flink omlaag gegaan en het neemt ook veel minder tijd in beslag om het te bouwen.

Betere techniek

Bouwen van tuinkamers kan nu goedkoper doordat de techniek dat in de bouw gebruikt nu veel beter is. Ook is de technologie veel beter en kunnen veel werkzaamheden met machines of apparaten worden uitgevoerd. Zo gaat het natuurlijk veel sneller wat tijd bespaart en tijd is geld. Een bouwbedrijf heeft zo minder personeel nodig en kunnen ze ook nog eens opdrachten sneller afronden.

Prefab techniek

Een techniek dat veel gebruikt wordt tegenwoordig voor het bouwen van tuinkamers is prefab. Hierbij worden de tuinkamers voor een groot deel al in de fabriek gemaakt. De kant en klare delen worden dan naar de locatie gebracht waar de tuinkamers gebouwd moeten worden. Eenmaal daar worden ze in elkaar gezet en hoeft niet alles van het begin gebouwd te worden. Zo is het mogelijk om al binnen een dag kleine tuinkamers te bouwen. Voor de grotere tuinkamers is er meer tijd nodig maar dit kan ook snel. Hiervoor kost het een week of twee in plaats van maanden om het te bouwen.