Lebestiaire
Image default
Verbouwen

Jouw epische reis naar de ultieme droombadkamer

Een badkamerrenovatie is een opwindend avontuur, waarbij elke stap bijdraagt aan de transformatie van een gewone ruimte naar een oase van comfort en stijl. Bij Camee nemen we je graag mee door de 10 stappen naar jouw nieuwe badkamer, waar vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail centraal staan.

1. Inspiratie en opmeting: jouw visie als leidraad

Onze reis begint met een bezoek aan jouw woning, waar we niet alleen de nodige opmetingen verrichten, maar ook luisteren naar jouw wensen en ideeën. Jouw visie vormt de leidraad voor het ontwerp dat we speciaal voor jou zullen creëren. Op basis van deze informatie presenteren we een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

2. Uitbreken en vernieuwen: een frisse start

Na goedkeuring van het 3D-ontwerp is het tijd om afscheid te nemen van het oude. We breken de bestaande badkamer of douche af, en zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd na de breekwerken. Een schone lei om jouw nieuwe badkamer te realiseren.

3. Duurzame sanitaire vernieuwing: klaar voor de toekomst

De vernieuwing van de sanitaire cv-leidingen staat centraal in deze fase. We maken gebruik van ecologische en duurzame materialen, zodat jouw badkamer niet alleen mooi, maar ook klaar is voor de toekomst.

4. Elektrische installatie: technologie in dienst van comfort

Met de focus op de nieuwste technologieën en in lijn met Europese wetgeving, installeren we elektrische kabels, bedieningspanelen en schakelaars. Hiermee creëren we een badkamer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook comfortabel en functioneel.

5. Waterdichte basis: van chape tot waterdichte muren

Een nieuwe chape laag en waterdichte muren leggen het fundament voor een duurzame badkamer renovatie. Bij deze stap staat functionaliteit voorop, zodat geen enkele druppel kan ontsnappen.

6. Tegels als Kunstwerk: Een Ruim Aanbod voor Jou

Met de waterdichte basis gereed, betreden we de fase van tegelplaatsing. Ons ruime aanbod aan badkamertegels, keramische tegels, wand- en vloertegels biedt talloze mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen.

7. Plafond en verlichting: bovenal verfijnd

Zodra alles goed is gedroogd, richten we ons op het plafond en de plafondverlichting. Een spanplafond, perfect geschikt voor de badkamer, voegt een verfijnde touch toe aan de ruimte.

8. Plaatsing van sanitair na het kiezen van jouw pronkstukken

Deze cruciale fase omvat de installatie van het door jou gekozen sanitair. Of het nu gaat om badkamermeubelen, kranen, bad, douche, radiatoren of toiletten, in deze stap krijgt jouw badkamer zijn definitieve vorm.

9. Afwerking met zorg: antischimmel siliconen voor duurzaamheid

De laatste hand wordt gelegd met de opspuiting van hoeken en randen met antischimmel siliconen. Een zorgvuldige afwerking die garant staat voor duurzaamheid en een frisse uitstraling.

10. Jouw droombadkamer: gepersonaliseerd en hedendaags

Na grondig testen en goedkeuren is het moment aangebroken waarop jij kunt genieten van jouw nieuwe, volledig gepersonaliseerde en hedendaagse badkamer. Een oase van rust en luxe die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Bij Camee geloven we dat elke badkamerrenovatie een unieke reis is. Met deze 10 stappen zorgen we ervoor dat jouw badkamerdromen werkelijkheid worden. Kom langs of contacteer ons online.

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/