Lebestiaire
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed: een goede zet

In vastgoed investeren is steeds een goede zet. Vastgoed is minder onderhevig aan veranderingen, waardoor het een veilige vorm van beleggen is. Denkt u eraan om te investeren in vastgoed maar weet u niet goed waar u moet starten? Dan staat Center Parcs Vastgoed u graag bij. Als marktleider in toerisme in Europa, helpt deze specialist u op de goede weg zodat u veilig en zorgeloos kunt beleggen in een vakantiewoning. U geniet van een uitstekende service en wordt persoonlijk en professioneel begeleidt tijdens elke stap van het proces. Ruim 23.000 investeerders gingen u al voor, bent u de volgende?

Slim investeren

Als u ervoor kiest om te investeren in vakantie vastgoed, dan is uw vakantiewoning een zorgeloos bezig. U krijgt gegarandeerd een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad van uw recreatiewoning. Deze expert geeft een officiële huurgarantie af zodat u uw huur elk kwartaal stipt ontvangt. U bent dus zeker van een vast rendement. Na aankoop van uw vastgoed komen er geen extra kosten bij voor water, elektriciteit en verzekeringen. Ook over het beheer en onderhoud van uw accommodatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs neemt deze taken op zich. Als eigenaar van een vakantiewoning gaat u een meerjarig contact aan zodat u op lange termijn zekerheid heeft. Investeren in vastgoed is dus slim investeren.

Maak een afspraak bij de medewerkers

Is uw interesse om in vastgoed te investeren gewekt? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij de medewerkers van Center Parcs Vastgoed. U krijgt persoonlijk advies en komt te weten wat de verschillende investeringsmogelijkheden zijn. Neem telefonisch contact op om een afspraak in te plannen zodat u tijdens een goed gesprek uw wensen duidelijk kunt maken. Ook voor verdere vragen of opmerkingen staan het vakkundige personeel steeds voor u klaar.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/