Lebestiaire

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Wanneer u een elektrische auto rijdt, dan moet u natuurlijk wel op tijd uw auto weer opladen. Hoe zorgt u ervoor dat u altijd direct een laadpaal vindt, zelfs wanneer u in een voor u onbekende omgeving bent? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.

Laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek

Wilt u graag een eigen laadplaats laten installeren door een professional? Heeft u hierover nog vragen? Charge Pro geeft gelukkig alle informatie die u nodig heeft. Zo vraagt u niet alleen gemakkelijk de tarieven op, maar ontvangt u ook advies over het soort laadpaal dat het beste past bij uw situatie. Een New Motion laadpaal of een van de andere publieke laadpunten? U komt er gemakkelijk achter wanneer u contact opneemt met de specialist. Draag uw steentje bij aan het milieu en ga elektrisch rijden, als particulier én als zakelijke ondernemer.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Bent u overtuigd van de voordelen van een laadpaal? Wilt u graag een New Motion laadpaal installeren? Door voor uw bedrijf gebruik te maken van bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal, beide laadpalen van Charge Pro, creëert u allereerst meerwaarde voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.

 

Lebestiaire

Bestel al uw kantoorartikelen online bij een speciaalzaak in Tilburg

Als u op zoek bent naar kantoorartikelen voor uw bedrijf in Tilburg, kunt u terecht bij Copcom. Hier maakt u het uzelf erg gemakkelijk door alle kantoorartikelen online te bestellen. Hierbij bent u niet beperkt tot slechts enveloppen en pennen, maar kunt u ook computers en automatisering bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een Oki printer kopen. Wanneer u besluit om bijvoorbeeld een Oki printer te kopen wordt deze gewoon afgeleverd bij uw kantoor en wordt zelfs compleet voor u geïnstalleerd. Alle producten uit deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg kunt u bestellen via de webshop. Dit alles kan voor een erg voordelige prijs. Dat is belangrijk want u wilt natuurlijk niet te veel betalen voor de kantoorartikelen die u online bestelt.

Groot aanbod aan printers, wanneer u bijvoorbeeld een Oki printer wilt kopen

U profiteert van diverse voordelen door een Oki printer te kopen. Waarom? Allereerst is een onmisbaar onderdeel op kantoor. Dagelijks is er veel papierwerk dat moet worden afgedrukt. Hierdoor is een efficiënte werking en hoge kwaliteit van de afdrukken erg belangrijk. Door een goede printer, bijvoorbeeld een Oki printer te kopen zorgt u ervoor dat er efficiënt te werk kunt gaan. Deze printers staan namelijk bekend om hun uitstekende kwaliteit met een zeer goed printresultaat. Een winkel die is gespecialiseerd in kantoorartikelen in Tilburg heeft een breed assortiment aan de nieuwste en meest moderne printers, ook als u een Oki printer wilt kopen. Natuurlijk kunt u bij deze winkel voor kantoorartikelen in Tilburg ook terecht voor printers van andere merken.

Uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen in Tilburg: alles voor in uw kantoor

Alles wat u nodig heeft op kantoor vindt u bij Copcom. Dit is ideaal, omdat u al uw kantoorbenodigdheden gewoon in één keer bestellen waardoor u ook alles samen geleverd krijgt. Zo heeft u niet te maken met gedoe met verschillende winkels en levertijden. Dat scheelt flink wat tijd en administratie voor uw bedrijf. Of u nu een professionele printer, bijvoorbeeld een Oki printer wilt kopen, kleine kantoorartikelen als schrijfwaren nodig heeft of nieuw meubilair wilt voor uw kantoor, deze winkel met kantoorartikelen in Tilburg heeft het allemaal.

Lebestiaire

Geniet van een mooie inrichting als u een koeltoonbank gaat kopen bij de expert

Gebruiksgemak dat wil iedere slager, toch? Kies daarom voor een specialist op het gebied van koeltechniek en koelmeubels met een ruime keuze aan koeltoonbanken. Koeltechnisch Buro Midden Nederland produceert sinds 2013 een eigen koelmeubellijn. Deze Koops Koelmeubels zijn perfect voor de inrichting van uw nieuwe slagerij. Gaat u binnenkort koeleilanden, wandkoelmeubels of een koeltoonbank kopen? Ga langs bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij onderhouden ieder model voor u. Op die manier bent u voorzien van een compleet concept. Voor bijvoorbeeld de koeltoonbank die u wilt kopen gebruiken ze een uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat er één lijn in uw toonbank ontstaat met optimaal zicht op uw producten.

Uw slagerij van een nieuwe inrichting voorzien? De specialist realiseert het!

Koeltechniek is erg belangrijk voor elke slager. Wilt u daarom advies van een professional? Dan kiest u voor een familiebedrijf waar generaties na elkaar in het bedrijf stappen. U gaat naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor de nieuwe inrichting van uw slagerij. Wilt u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen of perfect op maat laten maken? Niet alleen ontwerpt dit bedrijf alles naar uw wens, ook de plaatsing en het onderhoud wordt door hen geregeld. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een merkonafhankelijk bedrijf dat enkel produceert met de beste componenten. Dit is waarom ze goed bekend staan bij veel winkels, supermarkten, ziekenhuizen, restaurants en slagerijen. Schakelt u ook deze specialist in voor de inrichting van uw nieuwe slagerij of supermarkt?

Uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij een specialist

Uw slagerij verdient de best mogelijke inrichting. Voor het ontwerp en de plaatsing van diverse koeltechnische apparatuur gaat u naar een specialist met jarenlange ervaring. Koeltechnische Buro Midden Nederland levert al bijna 40 jaar lang de nieuwe koeltoonbank die u gaat kopen met hoge kwaliteit en de beste service. Niet alleen schakelt u hen in voor de productie en plaatsing, maar ook voor de reparatie en onderhoud. Het bedrijf is STEK en NVKL erkend. Dit houdt in dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en professionaliteit. Wilt u uw slagerij voorzien van een nieuwe inrichting of een koeltoonbank kopen? Alles wordt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland met de nieuwste technieken geproduceerd.

De voordelen van een boekhouder

Misschien heb je een bedrijf opgezet en vraag je je af wie de financiële administratie moet gaan doen. Het kan ook zijn dat je deze al een tijdje zelf doet, maar dat je liever tijd vrijmaakt om met je werk bezig te zijn. Er zijn vele redenen om te bedenken waarom je een boekhouder aan zou willen nemen en uiteraard zijn hier de nodige voordelen aan verbonden.

Tijd

Je zal veel tijd die je zelf aan de administratieve taken van je bedrijf besteedde vrijmaken voor andere dingen. Je kunt bezig gaan met het runnen van je bedrijf, het onderhouden van je website, het werven van klanten en het plannen van eventuele uitbreidingen of andere professionele mogelijkheden.

 

Kennis

Ten tweede heeft een boekhouder natuurlijk veel meer kennis van fiscale zaken en regels dan jij. Zo krijg je te maken met de zelfstandigen- en startersaftrek of met de MKB-winstvrijstelling en een boekhouder kan hier direct op inspringen en actie ondernemen.

 

Talent

Boekhouden is ook een vrij precieze taak en het is zelfs wettelijk verplicht dat je dit goed bijhoudt. Als jij zelf liever met je handen bezig bent of je bent gewoon geen held in het bijhouden van administratie, dan is het beter om dit uit te besteden aan iemand die dit wel kan. Zo weet je zeker dat je altijd maximaal van alle belastingvoordelen kunt profiteren en dat je geen boetes zal krijgen als de belastingdienst om inzage komt vragen.

 

Lebestiaire

Aangaan van een training OR

Een ondernemingsraad, ofwel OR, is een orgaan van een bedrijf wat draait om de zeggenschap van de medewerkers. Aan het andere eind staat het bestuur, of bij een klein bedrijf de eigenaar. Hoofdzakelijk gaat het bij de OR om het voeren van overleg, zoals ook beschreven in de mogelijkheden tot training OR. Zodra een bedrijf meer dan vijftig medewerkers heeft, dan is het verplicht een OR op te zetten. In de Wet op de ondernemingsraden staan de volgende onderdelen van een ondernemingsraad opgeschreven:

  • Rechten
  • Plichten
  • Wettelijke verplichtingen
  • Mogelijke overtredingen

Zo is het duidelijk wat de verwachtingen en doelen zijn van een raadsorgaan.

De internationale markt binnen en buiten de Europese Unie

Het kan echter complexer worden op internationaal niveau. Ook op dit gebied kan een training OR van pas komen. Een training OR zorgt er namelijk voor dat iemand de juiste handvaten heeft om complexe problematiek met betrekking tot advies en ondernemingen aan te gaan. Een training OR zorgt er zo voor dat iemand klaar is om in een bedrijfsorgaan te functioneren. Het kan namelijk zo zijn dat buitenlandse wetgeving conflicteert met de Nederlandse wetgeving. Zo is het in de Verenigde Staten bijvoorbeeld normaal om een fusie geheim te houden, terwijl het bij ons besproken hoort te worden met de OR.

Het internationale doolhof

Zoals hier boven al staat aangegeven kan het op internationaal niveau verwarrend zijn. Toch kan een juiste opleiding een rots in de branding zijn. Met de juiste kennis en kunde van praktijksituaties en voorbeelden uit het verleden is het al snel duidelijk wat er moet gebeuren. Zodoende is het geen slecht idee om een cursus te volgen of te laten volgen. Op de lange termijn zijn het de competenties die tot succes leiden in een modern bedrijf.

http://www.academy4-or.nl/
Lebestiaire

Bakken vol met geld

De zorg is een sector die al jaren het onderwerp is geweest van grote politieke debatten. Dit is op zich ook niet zo gek want het is een zeer belangrijk thema waarbij de belangen erg groot zijn. Iedereen wil als die in een ziekenhuis, dan wel verzorgingstehuis, zit goed verzorgd worden. Toch blijken er al jaren grote misstanden in de zorg te bestaan. Al jaren is er sprake van een personeelstekort doordat de salarisberekening niet in verhouding staat met de zwaarte van het beroep. Door de economische crisis moest er in de zorg veel worden bezuinigd de laatste jaren wat sommige mensen zelfs hun baan heeft gekost. Hoe rechtvaardig is het dan als je later in het nieuws leest dat de directeuren van zorginstellingen nog steeds bakken vol met geld elke maand binnenhalen?

Vakbond FNV heeft namelijk uitgezocht dat er 152 directeuren van een zorginstelling voor ouderenzorg zijn die meer verdienen dan onze minister-president, Mark Rutte. Te gek voor woorden als er nog geen eens genoeg geld is om de ouderen van deze zorginstellingen te verzorgen omdat er niet genoeg personeel kan worden aangenomen. Er is iets dus chronisch helemaal  verkeerd met betrekking tot de loonverwerking in de top van deze sectoren.

Het is wachten totdat de politiek in deze schrijnende situatie gaat ingrijpen. Het mag weliswaar voor zich spreken dat het besturen van een grote zorginstelling een vrij moeilijke taak is. Het is dan ook zeker niet gek dat hiervoor een goed salaris voor wordt betaald maar dat er tonnen aan salaris wordt verdiend is een brug te ver. Je zou zeggen dat de directeuren dit zelf ook zouden moeten inzien maar kennelijk is dit besef er bij deze groep niet. De maatschappij roemt in ieder geval om grote veranderingen zodat er weer meer geld vrijkomt voor personeel.

http://www.cbbs.nl