Hoe richt je een slaapkamer ruimtebesparend in?

Misschien heeft u niet zo’n grote kamer, of misschien wil u gewoon zoveel mogelijk ruimte in uw kamer overhouden. Hoe zorgt u er dan voor dat uw slaapkamer zo efficiënt mogelijk is ingericht? In dit artikel krijgt u een aantal tips om uw slaapkamer ruimtebesparend in te richten.

Het grote ruimte innemende monster

Een bed is natuurlijk noodzakelijk om in uw slaapkamer te hebben, de kamer is immers bedoelt om in te slapen. Maar zo’n bed kan nog wel eens veel ruimte innemen, voornamelijk de tweepersoonsbedden. Toch kunt u met een aantal tips nog efficiënt omgaan met de ruimte die uw bed inneemt. Allereerst kan het handig zijn om een bed te kopen waarbij er ruimte onder het bed blijft. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om hier lades neer te zetten waarin u een hoop spullen kwijt kan. De lades kunt u makkelijk naar voren rollen en ze nemen in principe geen extra ruimte in. Als er in de lades genoeg spullen passen zodat een ander meubel overbodig wordt, is dat al helemaal mooi meegenomen. Een andere tip kan zijn om de ruimte achter de hoofdzijde van het bed ook te gebruiken als opbergplek.

De bewaarder van kledij

Waarschijnlijk is de kleerkast naast uw bed het grootste meubilair in de slaapkamer. Begrijpelijk ook, want hier moet u een hoop spullen in kwijt. Ideaal is het als u in uw huis een inloop kleerkast hebt, want dit neemt verder geen ruimte weg van uw slaapkamer. De meeste huizen zullen dit niet hebben, dus is het handig om te kijken hoe hier ruimte op bespaard kan worden. Als u een kleine kamer heeft is het handig om een kleerkast met schuifdeuren te nemen. Deze schuifdeuren zorgen ervoor dat u bij het openen van de kast geen extra ruimte inneemt. Zo kunt u andere dingen eventueel dichter op de kast zetten, zonder dat de kast niet meer kan openen. Kies voor een schuifdeur met daarop een spiegel, deze zal voor een extra ruimtelijk effect zorgen.

Wanneer u een echt kleine kamer heeft en hier graag ruimte wil overhouden, kunt u er misschien ook voor kiezen deze kledingkast in een andere kamer te zetten. Als daar meer ruimte is en u het geen probleem vindt om uw kledij vanuit een andere kamer te halen, dan kan dit zeker een goede oplossing zijn.

Opgeruimd staat netjes

Om uw slaapkamer ruimte te geven en groter te laten lijken moet u deze opgeruimd houden. Wanneer overal spullen op de grond liggen of alles vol ligt, lijkt het of er geen ruimte meer over is. Zorg er daarom voor dat uw slaapkamer opgeruimd is, dit geeft ook een gevoel van rust wat u misschien terug kan zien in uw slaapkwaliteit.

De mooiste douchetegels voor de scherpste prijzen

Ben je bezig met het verbouwen of renoveren van je badkamer en zoek je daarom nog mooie douchetegels? Bekijk dan eens de website van Tegeloutlet! Dit bedrijf heeft een uitgebreid en uniek assortiment met diverse tegels. Deze tegels zijn van uitstekende kwaliteit en die ze tegen scherpe prijzen aanbieden. Je profiteert bij deze specialist dan ook van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tegeloutlet heeft zeven vestigingen door heel Vlaanderen. Hierdoor zit er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt, waar je de mooie tegels uit hun assortiment met eigen ogen kunt bewonderen en advies kunt vragen aan de medewerkers.

Keuze uit een ruim aanbod aan tegels

Wanneer je douchetegels uitzoekt, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de kwaliteit van de tegels. Omdat er een grote hoeveelheid water op de tegels komt, is het van belang dat ze hier tegen bestand zijn. Daarom zijn de douchetegels van Tegeloutlet voorzien van een standaard glazuurlaag, waardoor het water van de tegels afloopt. Naast de uitstekende kwaliteit profiteer je ook nog eens van een ruime keuze aan tegels. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke of moderne look? Het is allemaal mogelijk! Door de hoeveelheid aan soorten en maten weet je zeker dat je tegels vindt die bij de rest van de inrichting van je badkamer passen.

Bekijk het aanbod online of ga langs in een van hun vestigingen

Naast douchetegels kun je bij deze specialist ook terecht voor onder andere vloertegels, terrastegels, wandtegels en keramisch parket. Je kunt het ruime aanbod eenvoudig bekijken op hun website, maar bent ook van harte welkom in een van hun vestigingen. Ben je op zoek naar een specifieke tegel die je niet in hun assortiment kunt vinden? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Tegeloutlet! Ze zijn zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website bereikbaar en helpen je graag verder.

https://tegeloutlet.be/
Lebestiaire

Bij deze expert vindt u de meest kwaliteitsvolle poorten in Antwerpen

Privacy, veiligheid en geborgenheid zijn basisbehoeften die voor veel mensen belangrijk zijn. Zeker in uw eigen woning en op uw privédomein wilt u zich volledig veilig voelen. Met een degelijke poort zet u meteen een stap in de goede richting. Bent u op zoek naar degelijke poorten om uw woning in Antwerpen af te schermen van de straatkant? Dan moet u bij Vos Poorten zijn. Met showrooms in Brecht en Rumst, in de provincie Antwerpen, heeft u een ruime keuze aan kwaliteitsvolle en imposante poorten. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar strakke, landelijke, volledig gesloten of doorkijkbare poorten; bij deze professional uit Antwerpen vindt u het allemaal.

Uw veiligheid gaat voor

Het is voor deze specialist enorm belangrijk dat u zich veilig voelt in en rond uw eigen woning. Daarom biedt deze expert uit Antwerpen u een ruime collectie aan verschillende poorten aan. Heeft u het graag gemakkelijk? Dan is een automatische garagepoort misschien wel iets voor u! Met een handige afstandsbediening kunt u met een klik uw poort openen en sluiten. U kunt bij deze professional uit Antwerpen niet alleen terecht voor mooie, stevige poorten. Ook voor een nieuwe voordeur klopt u aan bij de vakkundige medewerkers. De voordeuren van deze expert zijn gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium. In combinatie met veilige poorten, is uw woning in Antwerpen onbereikbaar voor ongewenste bezoekers. U zult zich nog nooit zo veilig gevoeld hebben!

Ga langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment

Bent u op zoek naar stevige en betrouwbare poorten? Dan moet u bij Vos Poorten in de provincie Antwerpen zijn. U bent steeds welkom in de showrooms in Antwerpen om het uitgebreide aanbod aan poorten te bekijken en vergelijken. Heeft u advies nodig of zit u met vragen over de poorten van deze expert uit Antwerpen? Neem dan telefonisch contact op met de deskundige medewerkers, of vul het online contactformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen.

https://vospoorten.be/

Geniet van de natuurlijke zwemvijvers van deze specialist

Wil je de natuur terugbrengen in jouw dagelijkse woon- en leefomgeving? Dan ben je goed bezig. Heb je al eens gehoord van een groendak dat je bovenop jouw woning kunt laten aanleggen? Of wat vind je van natuurlijke zwemvijvers? Beide elementen zijn enorm belangrijk bij de hedendaagse groenbeleving. Zie je zo’n groendak wel zitten en vind je dat zwemvijvers een streling voor het oog zijn? Neem dan zeker contact op met de professionals van Ecoworks. Deze specialist is sterk in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groendaken, groengevels en zwemvijvers.

Ecologische wateroase

De expert is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne en ecologische zwemvijvers en bio-zwembaden. De medewerkers zijn echte vaklui die hun werk met passie uitvoeren. Je kunt dus zeker bij hen terecht voor advies op het vlak van zwemvijvers. Met een zwemvijver breng je een ecologische wateroase tot leven in jouw achtertuin. Daarnaast is het, zeker in de zomer, een plaats waar jong en oud met plezier zal vertoeven.

Kies voor groen op je dak

Een groendak is goed voor jou en je omgeving. Als je ervoor kiest om een groendak om jouw woning te laten aanleggen, dan geniet je van heel wat voordelen. Een groendak biedt niet alleen bescherming tegen wateroverlast, het zorgt ook voor een betere isolatie. Met een groendak wordt de levensduur van jouw dak met 60 jaar verlengd. Je geniet ook van zuivere lucht en je kunt genieten van alle biodiversiteit.

Vraag meer informatie aan deze specialist

Ben je ervan overtuigd dat een groendak goed is voor jou en jouw omgeving? Krijg je daarnaast toch ook graag wat meer informatie over zwemvijvers? Neem dan snel contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Ecoworks en kom te weten wat deze specialist voor jou kan betekenen. Je krijgt dan meteen ook antwoord op uw jouw vragen. Door in zee te gaan met deze expert, zet je alvast een stap in de goede richting; de natuur en het milieu zullen jou dankbaar zijn!

Lebestiaire

De beste matras voor lage rugpijn ligt bij deze specialist voor u klaar

Wakker worden met allerlei kwaaltjes is zeker niet alles. Wanneer u zichzelf elke ochtend kreunend uit bed moet hijsen, dan begint u zich misschien wel af te vragen waar die nachtrust eigenlijk goed voor is. Slapen is uiterst belangrijk om uw lichaam gezond te houden, maar eveneens om uw geest helder te houden. Maar om een goede nachtrust te hebben moet u beschikken over het juiste materiaal. Zo weet u dat een matras uiteraard veel verschil kan betekenen op vlak van comfort. Om de beste matras voor lage rugpijn te hebben, moet u wel bij Dormex in Wuustwezel, gelegen in de provincie Antwerpen, zijn. Zij beschikken over een ruim aanbod aan kwalitatieve matrassen waardoor u een investering maakt in een langdurig comfort.

Een uniek merk bij deze winkel

Bij Dormex te Wuustwezel, in provincie Antwerpen, verdelen ze voornamelijk matrassen van het merk Simmons. Ze weten namelijk dat ze hierdoor altijd hun klanten een kwalitatief product aanbieden waar ze voor lange tijd van genieten. De Beautysleep-matrassen van dit merk zijn namelijk een uitzonderlijk staaltje innovatie. Deze matras bevat meerdere lagen die telkens een functie vervullen waardoor het totaalpakket een matras is die perfect voor lage rugpijn is. Zo worden uw wervelkolom en nek voldoende ondersteunt en blijft de matras altijd koel. Met kiné-fysiotherapeutische erkenning weet u vrijwel zeker dat dit een goede keuze is.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u geïnteresseerd bent in de beste matras voor lage rugpijn van Dormex, dan zijn er twee mogelijkheden. U kunt langskomen in de showroom en advies op maat genieten van de enthousiaste medewerkers. Daar kunt u meteen het materiaal uittesten en een beeld krijgen van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook via de website of telefonisch een matras bestellen of vragen stellen over het aanbod. Wat u ook doet, u maakt altijd de juiste keuze bij Dormex!

https://dormex.be/
Lebestiaire

Aluminium ramen laten maken

Als je van plan bent om het huis te gaan verbouwen, renoveren of misschien wel een nieuwbouw woning hebt, dan is de keuze voor aluminium ramen een uitstekende keuze en wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet waarom je voor aluminium ramen zou moeten kiezen. Je wilt natuurlijk niet alleen dat de ramen er mooi uitzien, maar ook dat ze zo lang mogelijk meegaan, dat je er zo weinig mogelijk onderhoud aan hoeft te plegen en dat je er veel mee kan. Dat alles kan bij aluminium ramen wij zullen je hieronder haarfijn uitleggen waarom dat zo is.

Voordelen van aluminium ramen

Het eerste grote voordeel van aluminium ramen is het feit dat ze ideaal zijn voor het gebruik van grote raamoppervlakken. Aluminium is namelijk erg sterk materiaal en zal bijna niet barsten of scheuren. Hierdoor kan het ook goed worden toegepast op het moment dat je een groter raamoppervlak wilt laten bekleden. De kwaliteit van de ramen is natuurlijk erg belangrijk en ook wil je er niet al te veel aan onderhouden, maar het belangrijkste is misschien nog wel dat het erg goed uit ziet en dat je veel mogelijkheden hebt. Ook dat is zeker het geval bij aluminium. Dankzij het uitgebreide assortiment van aluminium heb je altijd de keuze uit een stijlvol en elegant assortiment en kun je het zo gek niet bedenken of het kan wel met aluminium ramen. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdeling tussen of juist op het glas.

Toepassingen aluminium ramen

Goed, nu we weten dat aluminium ramen bijna overal kunnen worden toegepast, is het natuurlijk maar de vraag hoe onderhoudsvriendelijk het is. En ook dit is een groot voordeel van aluminium ramen, want je hoeft er namelijk bijna geen onderhoud aan te plegen. Aluminium gaat namelijk bijna niet scheuren of barsten, waardoor er geen vervuiling tussen gaat zitten. Ook is het afnemen met een vochtige doek vaak al genoeg en je hoeft geen speciale schoonmaakmiddelen te gebruiken om het oppervlak goed schoon te houden, indien je er gewoon voor kiest om de vervuiling eens in de zoveel tijd weg te laten halen. Het is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook erg sterk materiaal. Het zal namelijk niet snel worden aangetast door bijvoorbeeld zure regen of andere weersomstandigheden en daardoor kun je erg lang genieten van de voordelen van aluminium ramen. Wil jij nou meer informatie? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

http://galfes.be/aluminium-ramen/
Lebestiaire

Piekfijn afgewerkte eetkamers supersnel geleverd!

Waar je online vaak heel wat minderwaardige kwaliteit tegenkomt, is dit bij de eetkamers van Emob.eu geenszins het geval. Er wordt enkel samengewerkt met kwalitatieve leveranciers en verschillende bekende labels schenken hun vertrouwen aan de webshop. Door enkel online te verkopen moeten ze ook niet over dure winkelpanden beschikken, wat de prijs van de eetkamers nog verder drukt. Waarom zou je nog naar een veel te warme showroom lopen, met opdringerige verkopers, als je ook gewoon vanuit je luie zetel, je nieuwe eetkamer kan bestellen.

 

Compleet of losse meubelen voor je eetkamer

Of je nu voor een complete eetkamer kiest of ze liever zelf met losse meubels wil samenstellen, bij Emob.eu ben je helemaal vrij. Jij kiest zelf hoe je je woonkamer inricht. Wil je het snel en simpel, dan zijn er de complete eetkamers en wil je je eigen stijl uitdrukken dan pas je zelf alles bij elkaar. Op de site van Emob.eu vind je een hele waaier aan stijlen en kleurencombinaties en je vindt dan ook zeker en vast een eetkamer die perfect bij je past.

 

Niet enkel een lage prijs, ook de levering is supersnel

Meestal heb je binnen de 4 dagen je meubels in huis. Informeer gerust eens bij een aantal andere zaken naar de levertermijn op de eetkamers, vaak zit je hier weken op te wachten. Omdat ze heel wat meubels inkopen en snel kunnen verkopen, is Emob.eu in staat een zeer ruime stock aan te houden en daar profiteer jij als klant natuurlijk van.

Heb je geen zin om uren in een meubelzaak door te brengen en wil je je meubels netjes thuis geleverd krijgen? Surf dan zeker eens naar Emob.eu. Je zal aangenaam verrast worden door de prijs van onze complete eetkamers en we zijn zeker dat er heel wat eetkamers tussen zitten die ook bij jou in de smaak zullen vallen. Duizenden klanten gaven ons al het vertrouwen en blikken tevreden terug op hun aankoop. Waarom zou jij het niet proberen? De keuze aan eet- en woonkamers is werkelijk enorm en de prijzen heel laag.

 

https://www.emob.eu/be/nl/eet-woonkamer
Lebestiaire

Nu wandtegels badkamer op internet kopen

Wil je goedkope wandtegels badkamer kopen? Het is dan zeker verstandig om ook eens online te kijken want er zijn diverse webwinkels dat goedkope wandtegels badkamer verkopen. De kortingen lopen zelfs zo hoog op dat je makkelijk een paar honderd euro kunt besparen.

Hoge kortingen

Online worden wel vaker hoge kortingen gegeven en zo is het mogelijk om goedkope wandtegels badkamer te kopen. De webwinkels kunnen zich makkelijk veroorloven om hoge kortingen te geven en toch flinke winst te maken omdat ze lagere kosten hebben. Een bouwmarkt snijdt al snel in zijn eigen winstmarge met kleine kortingen laat staan hoge omdat ze veel meer kosten hebben. Je ziet in de bouwmarkt daarom bijna nooit hoge kortingen voor goedkope wandtegels badkamer.

Gemiddeld lagere prijs

Ook zonder de kortingen zijn de prijzen online in meeste gevallen lager geprijsd. Gemiddeld hebben de online winkels lagere prijzen dan hun fysieke tegenhangers. Dit komt ook door de lagere kosten dat de online winkels hebben. De kans is dan ook veel hoger dat je online de goedkope wandtegels badkamer vind waarnaar je op zoek was. Je wil naast de prijs natuurlijk ook de wandtegels hebben die mooi in de badkamer passen.

Kömmerling PVC ramen? Stop je zoektocht hier!

Surf eens naar Raamwinkel.be. Naast de aluminium ramen vind je er immers ook een zeer ruime selectie aan PVC ramen van topmerk Kömmerling. Dit bedrijf is al heel wat jaren marktleider in PVC-profielen voor ramen en is dan ook een garantie op kwaliteit.

 

PVC ramen van Kömmerling tegen messcherpe prijzen

Bij Raamwinkel.be koop je Kömmerling ramen trouwens tegen uitzonderlijke prijzen. Omdat Raamwinkel.be zich richt tot de zelf-plaatser en geen dure showrooms heeft kunnen zij de Kömmerling ramen tegen fabrieksprijzen aanbieden. Ook voor pvc (voor)deuren kan je er terecht. Je bespaart honderden euro’s op je ramen en deuren, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te boeten. Kömmerling is immers een grote naam in de sector en levert al vele jaren topproducten.

De smalle profielen van Kömmerling passen perfect bij een nieuwbouw, maar ook bij het renoveren zijn ze ontzettend populair. Niet alleen zijn ze multifunctioneel inzetbaar, de ramen van Kömmerling zorgen ook voor een uitstekende isolatie.

 

Kömmerling ramen en deuren zijn populairder dan ooit

Naast het feit dat de Kömmerling ramen uitstekend isoleren vergen ze amper onderhoud. Ze weerstaan weer en wind zonder de minste moeite. Niet alleen reguleren ze perfect de temperatuur, ook qua geluidsisolatie spelen de Kömmerling ramen mee op topniveau. Tel daar nog het feit bij op dat ze inbraakveilig zijn en je begrijp onmiddellijk waarom de ramen van deze fabrikant zo populair zijn. Raamwinkel.be voert een uitgebreid gamma van deze gereputeerde fabrikant en kan razendsnel leveren.

Voordeliger dan bij Raamwinkel.be ga je de Kömmerling pvc ramen alvast niet vinden. Ben je een handige harry, dan kan je de raamprofielen perfect zelf plaatsen. Alle instructies om dit klusje tot een goed einde te brengen staan op de site. Wil je toch professionele hulp, dan vormt dat ook geen enkel probleem. Voor een kleine meerprijs komen de ervaren vakmannen van raamwinkel.be naar de werf en worden je Kömmerling ramen piekfijn geplaatst.

Ben je op zoek naar ramen die jaren meegaan, waar je een stevige garantie op krijgt en met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding? Kömmerling is een garantie op succes en kwaliteit. Bestellen doe je de Kömmerling ramen supereenvoudig online via raamwinkel.be. Loop je toch ergens vast dan staan ze je met raad en daad bij. 

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen
Lebestiaire

Een stronk verwijderen kan op verschillende manieren

Een stronk in uw voortuin of in uw achtertuin kan naast een lelijk aanzicht ook in de weg staan. Zeker wanneer u veranderingen aan uw tuin wilt aanbrengen. Zo kan een boomstronk in de weg staan wanneer u een terras wilt aanleggen, op de plek van een stronk beplanting wilt aanbrengen of wanneer er een schutting geplaatst moet worden. Het probleem bij een stronk verwijderen is dat deze zich niet zo eenvoudig laat verwijderen. Het met de hand uit de grond trekken van de stronk is vaak al geen optie en in de meeste gevallen heeft u hulp van machines nodig. Om die reden wordt het verwijderen van een stronk vaak uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf zoals een tuinman, een hoveniersbedrijf of een boomverzorgingsbedrijf. Met name de laatste twee genoemde bedrijven zijn in het bezit van de nodige materialen en machines om een stronk, inclusief de wortels, op een snelle en efficiënte manier te verwijderen.

Vaak wordt een stobbenfrees ingezet om de boomstronk te verwijderen

De meest snelle, goedkope en de meest efficiënte methode om een boomstronk te verwijderen is met behulp van een stobbenfrees. Deze methode kan echter alleen ingezet worden wanneer de stronk op een plek staat die door een stobbenfrees bereikt kan worden, maar gelukkig is dat in de meeste gevallen mogelijk. Het grote voordeel van een stobbenfrees is dat deze in staat is om ieder type stronk te verwijderen. Daarbij heeft een stobbenfrees als voordeel dat deze ook meteen de wortels van de stronk kan verwijderen. Dat is vooral handig wanneer u op de plek van de stronk een mooi grasveld wilt aanleggen, een schutting wilt plaatsen of tuinbestrating wilt leggen.

Een andere methode om een boomstronk te verwijderen is door deze uit te graven

In het geval dat de boomstronk klein is, of wanneer de stronk niet met een stobbenfrees verwijderd kan worden zit er niets anders op dan de stronk met de hand uit te graven. Dat is met name bij een grote stronk een klus waar veel tijd in zal gaan zitten. Bij het uitgraven van de stronk is het noodzakelijk om alle wortels met de hand door te zagen om de stronk uiteindelijk uit de grond te krijgen. Vervolgens moet de grond afgegraven worden om alle resterende wortels te verwijderen.

Het verwijderen van een stronk met chemicaliën werkt niet

Nog steeds zijn er mensen die denken dat zij met behulp van chemicaliën een boomstronk kunnen verwijderen. Naast het feit dat chemicaliën zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en u door het aanbrengen van chemicaliën de grond vervuild kunnen wij u vertellen dat het niet mogelijk is om met chemicaliën een stronk te verwijderen. Mogelijk dat het rottingsproces iets versnel zal raken, maar daar blijft het bij. De stronk zal nooit in zijn geheel verdwijnen. Het is dan ook aan te raden om de stronk op een legitieme en veilige manier te verwijderen en de chemicaliën in de kast te laten staan.

https://www.vergelijkhoveniers.nl