Lebestiaire

Aluminium ramen laten maken

Als je van plan bent om het huis te gaan verbouwen, renoveren of misschien wel een nieuwbouw woning hebt, dan is de keuze voor aluminium ramen een uitstekende keuze en wij hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet waarom je voor aluminium ramen zou moeten kiezen. Je wilt natuurlijk niet alleen dat de ramen er mooi uitzien, maar ook dat ze zo lang mogelijk meegaan, dat je er zo weinig mogelijk onderhoud aan hoeft te plegen en dat je er veel mee kan. Dat alles kan bij aluminium ramen wij zullen je hieronder haarfijn uitleggen waarom dat zo is.

Voordelen van aluminium ramen

Het eerste grote voordeel van aluminium ramen is het feit dat ze ideaal zijn voor het gebruik van grote raamoppervlakken. Aluminium is namelijk erg sterk materiaal en zal bijna niet barsten of scheuren. Hierdoor kan het ook goed worden toegepast op het moment dat je een groter raamoppervlak wilt laten bekleden. De kwaliteit van de ramen is natuurlijk erg belangrijk en ook wil je er niet al te veel aan onderhouden, maar het belangrijkste is misschien nog wel dat het erg goed uit ziet en dat je veel mogelijkheden hebt. Ook dat is zeker het geval bij aluminium. Dankzij het uitgebreide assortiment van aluminium heb je altijd de keuze uit een stijlvol en elegant assortiment en kun je het zo gek niet bedenken of het kan wel met aluminium ramen. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdeling tussen of juist op het glas.

Toepassingen aluminium ramen

Goed, nu we weten dat aluminium ramen bijna overal kunnen worden toegepast, is het natuurlijk maar de vraag hoe onderhoudsvriendelijk het is. En ook dit is een groot voordeel van aluminium ramen, want je hoeft er namelijk bijna geen onderhoud aan te plegen. Aluminium gaat namelijk bijna niet scheuren of barsten, waardoor er geen vervuiling tussen gaat zitten. Ook is het afnemen met een vochtige doek vaak al genoeg en je hoeft geen speciale schoonmaakmiddelen te gebruiken om het oppervlak goed schoon te houden, indien je er gewoon voor kiest om de vervuiling eens in de zoveel tijd weg te laten halen. Het is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook erg sterk materiaal. Het zal namelijk niet snel worden aangetast door bijvoorbeeld zure regen of andere weersomstandigheden en daardoor kun je erg lang genieten van de voordelen van aluminium ramen. Wil jij nou meer informatie? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

http://galfes.be/aluminium-ramen/
Lebestiaire

Piekfijn afgewerkte eetkamers supersnel geleverd!

Waar je online vaak heel wat minderwaardige kwaliteit tegenkomt, is dit bij de eetkamers van Emob.eu geenszins het geval. Er wordt enkel samengewerkt met kwalitatieve leveranciers en verschillende bekende labels schenken hun vertrouwen aan de webshop. Door enkel online te verkopen moeten ze ook niet over dure winkelpanden beschikken, wat de prijs van de eetkamers nog verder drukt. Waarom zou je nog naar een veel te warme showroom lopen, met opdringerige verkopers, als je ook gewoon vanuit je luie zetel, je nieuwe eetkamer kan bestellen.

 

Compleet of losse meubelen voor je eetkamer

Of je nu voor een complete eetkamer kiest of ze liever zelf met losse meubels wil samenstellen, bij Emob.eu ben je helemaal vrij. Jij kiest zelf hoe je je woonkamer inricht. Wil je het snel en simpel, dan zijn er de complete eetkamers en wil je je eigen stijl uitdrukken dan pas je zelf alles bij elkaar. Op de site van Emob.eu vind je een hele waaier aan stijlen en kleurencombinaties en je vindt dan ook zeker en vast een eetkamer die perfect bij je past.

 

Niet enkel een lage prijs, ook de levering is supersnel

Meestal heb je binnen de 4 dagen je meubels in huis. Informeer gerust eens bij een aantal andere zaken naar de levertermijn op de eetkamers, vaak zit je hier weken op te wachten. Omdat ze heel wat meubels inkopen en snel kunnen verkopen, is Emob.eu in staat een zeer ruime stock aan te houden en daar profiteer jij als klant natuurlijk van.

Heb je geen zin om uren in een meubelzaak door te brengen en wil je je meubels netjes thuis geleverd krijgen? Surf dan zeker eens naar Emob.eu. Je zal aangenaam verrast worden door de prijs van onze complete eetkamers en we zijn zeker dat er heel wat eetkamers tussen zitten die ook bij jou in de smaak zullen vallen. Duizenden klanten gaven ons al het vertrouwen en blikken tevreden terug op hun aankoop. Waarom zou jij het niet proberen? De keuze aan eet- en woonkamers is werkelijk enorm en de prijzen heel laag.

 

https://www.emob.eu/be/nl/eet-woonkamer
Lebestiaire

Nu wandtegels badkamer op internet kopen

Wil je goedkope wandtegels badkamer kopen? Het is dan zeker verstandig om ook eens online te kijken want er zijn diverse webwinkels dat goedkope wandtegels badkamer verkopen. De kortingen lopen zelfs zo hoog op dat je makkelijk een paar honderd euro kunt besparen.

Hoge kortingen

Online worden wel vaker hoge kortingen gegeven en zo is het mogelijk om goedkope wandtegels badkamer te kopen. De webwinkels kunnen zich makkelijk veroorloven om hoge kortingen te geven en toch flinke winst te maken omdat ze lagere kosten hebben. Een bouwmarkt snijdt al snel in zijn eigen winstmarge met kleine kortingen laat staan hoge omdat ze veel meer kosten hebben. Je ziet in de bouwmarkt daarom bijna nooit hoge kortingen voor goedkope wandtegels badkamer.

Gemiddeld lagere prijs

Ook zonder de kortingen zijn de prijzen online in meeste gevallen lager geprijsd. Gemiddeld hebben de online winkels lagere prijzen dan hun fysieke tegenhangers. Dit komt ook door de lagere kosten dat de online winkels hebben. De kans is dan ook veel hoger dat je online de goedkope wandtegels badkamer vind waarnaar je op zoek was. Je wil naast de prijs natuurlijk ook de wandtegels hebben die mooi in de badkamer passen.

Kömmerling PVC ramen? Stop je zoektocht hier!

Surf eens naar Raamwinkel.be. Naast de aluminium ramen vind je er immers ook een zeer ruime selectie aan PVC ramen van topmerk Kömmerling. Dit bedrijf is al heel wat jaren marktleider in PVC-profielen voor ramen en is dan ook een garantie op kwaliteit.

 

PVC ramen van Kömmerling tegen messcherpe prijzen

Bij Raamwinkel.be koop je Kömmerling ramen trouwens tegen uitzonderlijke prijzen. Omdat Raamwinkel.be zich richt tot de zelf-plaatser en geen dure showrooms heeft kunnen zij de Kömmerling ramen tegen fabrieksprijzen aanbieden. Ook voor pvc (voor)deuren kan je er terecht. Je bespaart honderden euro’s op je ramen en deuren, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te boeten. Kömmerling is immers een grote naam in de sector en levert al vele jaren topproducten.

De smalle profielen van Kömmerling passen perfect bij een nieuwbouw, maar ook bij het renoveren zijn ze ontzettend populair. Niet alleen zijn ze multifunctioneel inzetbaar, de ramen van Kömmerling zorgen ook voor een uitstekende isolatie.

 

Kömmerling ramen en deuren zijn populairder dan ooit

Naast het feit dat de Kömmerling ramen uitstekend isoleren vergen ze amper onderhoud. Ze weerstaan weer en wind zonder de minste moeite. Niet alleen reguleren ze perfect de temperatuur, ook qua geluidsisolatie spelen de Kömmerling ramen mee op topniveau. Tel daar nog het feit bij op dat ze inbraakveilig zijn en je begrijp onmiddellijk waarom de ramen van deze fabrikant zo populair zijn. Raamwinkel.be voert een uitgebreid gamma van deze gereputeerde fabrikant en kan razendsnel leveren.

Voordeliger dan bij Raamwinkel.be ga je de Kömmerling pvc ramen alvast niet vinden. Ben je een handige harry, dan kan je de raamprofielen perfect zelf plaatsen. Alle instructies om dit klusje tot een goed einde te brengen staan op de site. Wil je toch professionele hulp, dan vormt dat ook geen enkel probleem. Voor een kleine meerprijs komen de ervaren vakmannen van raamwinkel.be naar de werf en worden je Kömmerling ramen piekfijn geplaatst.

Ben je op zoek naar ramen die jaren meegaan, waar je een stevige garantie op krijgt en met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding? Kömmerling is een garantie op succes en kwaliteit. Bestellen doe je de Kömmerling ramen supereenvoudig online via raamwinkel.be. Loop je toch ergens vast dan staan ze je met raad en daad bij. 

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen
Lebestiaire

Een stronk verwijderen kan op verschillende manieren

Een stronk in uw voortuin of in uw achtertuin kan naast een lelijk aanzicht ook in de weg staan. Zeker wanneer u veranderingen aan uw tuin wilt aanbrengen. Zo kan een boomstronk in de weg staan wanneer u een terras wilt aanleggen, op de plek van een stronk beplanting wilt aanbrengen of wanneer er een schutting geplaatst moet worden. Het probleem bij een stronk verwijderen is dat deze zich niet zo eenvoudig laat verwijderen. Het met de hand uit de grond trekken van de stronk is vaak al geen optie en in de meeste gevallen heeft u hulp van machines nodig. Om die reden wordt het verwijderen van een stronk vaak uitbesteed aan een gespecialiseerd bedrijf zoals een tuinman, een hoveniersbedrijf of een boomverzorgingsbedrijf. Met name de laatste twee genoemde bedrijven zijn in het bezit van de nodige materialen en machines om een stronk, inclusief de wortels, op een snelle en efficiënte manier te verwijderen.

Vaak wordt een stobbenfrees ingezet om de boomstronk te verwijderen

De meest snelle, goedkope en de meest efficiënte methode om een boomstronk te verwijderen is met behulp van een stobbenfrees. Deze methode kan echter alleen ingezet worden wanneer de stronk op een plek staat die door een stobbenfrees bereikt kan worden, maar gelukkig is dat in de meeste gevallen mogelijk. Het grote voordeel van een stobbenfrees is dat deze in staat is om ieder type stronk te verwijderen. Daarbij heeft een stobbenfrees als voordeel dat deze ook meteen de wortels van de stronk kan verwijderen. Dat is vooral handig wanneer u op de plek van de stronk een mooi grasveld wilt aanleggen, een schutting wilt plaatsen of tuinbestrating wilt leggen.

Een andere methode om een boomstronk te verwijderen is door deze uit te graven

In het geval dat de boomstronk klein is, of wanneer de stronk niet met een stobbenfrees verwijderd kan worden zit er niets anders op dan de stronk met de hand uit te graven. Dat is met name bij een grote stronk een klus waar veel tijd in zal gaan zitten. Bij het uitgraven van de stronk is het noodzakelijk om alle wortels met de hand door te zagen om de stronk uiteindelijk uit de grond te krijgen. Vervolgens moet de grond afgegraven worden om alle resterende wortels te verwijderen.

Het verwijderen van een stronk met chemicaliën werkt niet

Nog steeds zijn er mensen die denken dat zij met behulp van chemicaliën een boomstronk kunnen verwijderen. Naast het feit dat chemicaliën zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en u door het aanbrengen van chemicaliën de grond vervuild kunnen wij u vertellen dat het niet mogelijk is om met chemicaliën een stronk te verwijderen. Mogelijk dat het rottingsproces iets versnel zal raken, maar daar blijft het bij. De stronk zal nooit in zijn geheel verdwijnen. Het is dan ook aan te raden om de stronk op een legitieme en veilige manier te verwijderen en de chemicaliën in de kast te laten staan.

https://www.vergelijkhoveniers.nl
Lebestiaire

Spouwmuurisolatie? Advies en soorten isolatie

Spouwmuurisolatie wordt dikwijls gezien als het ultieme sluitstuk om de energiefactuur te verlagen. Praktisch alle woningen in Vlaanderen zijn vaak al van voorzien dakisolatie, een condensatieketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 bestaande woningen van spouwisolatie voorzien. Biij ouder woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975 zijn er nog heel veel ongeïsoleerde spouwmuren.

De Vlaamse regering verwacht dat dit aantal de komende jaren fors zal gaan toenemen door het gunstige investerinbgsklimaat . De spouwmuur isoleren gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Het gebeurt ook vaak in maar enkele dagen en brengt zeer weinig overlast met zich mee. De investing is zeer snel terugverdiend en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep.

Wilt u de isolatie van de spouwmuur laten aanbrgen door een lokale specialist isolatie? Surf dan snel even nar  de website van Soloya.be

http://www.soloya.be/spouwmuurisolatie/
Lebestiaire

Het juiste gereedschap kiezen

Je bent vastberaden om de tuin nu echt is goed te gaan onderhouden en in je fanatisme ben je nu opzoek naar het juiste gereedschap. Dit is echter nog niet zo makkelijk als het lijkt want voor elke klus heb je haast verschillend gereedschap nodig. Hieronder kunt u lezen welk gereedschap geschikt is voor welk type klus.

Ben je van plan om takken van een boom af te snoeien dan is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste snoeischaar in je bezit hebt. Een snoeischaar kun je in principe heel goed gebruiken voor het snoeien van takken tot een dikte van circa 5 centimeter. Zijn de takken dikker dan 5 centimeter dan is het zeer waarschijnlijk dat het niet gaat lukken met een doodgewone snoeischaar. Je zult dan waarschijnlijk echt met een snoeizaag aan moeten komen om de takken er van af te halen. Heb je nu een erg grote boom en moet je echt op hoogte takken gaan snoeien ga dan niet met een trappetje aan lopen kloten. Dit kan namelijk erg gevaarlijk zijn en tevens zijn er zo al veel ongelukken veroorzaakt. Het is verstandiger om een telescopische steel met zaag of snoeielement te gebruiken.

Wil je nu echt de heg gaan snoeien dan is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste heggenschaargaat gebruiken. Want voor elke type heg bestaat natuurlijk apart gereedschap.Wil je bijvoorbeeld een struik lekker kort houden dan is de handmatige heggenschaar een ideaal gereedschap maar voor de grotere heggen is het niet geschikt. Bij grotere klussen is de benzine heggenschaar toch echt het beste gereedschap. Een benzine heggenschaar maakt namelijk in korte tijd de meest ruige heggen weer netjes zonder dat het jou zelf veel moeite kost.  Dit scheelt je dus weer rugklachten!

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd navraag doen bij een medewerker van een tuingereedschap winkel!

http://www.fuxtec.nl

Verhuisdekens en pakdekens niet alleen om te verhuizen, maar ook creatief knutselen.

Verhuisdekens en pakdekens voor bescherming van inboedel bij elke verhuizing.

In de zomermaanden gaan scholen vaak schoonmaken of verkassen en moeten de computers en schoolartikelen bewaard worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen en verhuisdekens voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een standaard verhuisdoos en dikwijls een literinhoud van meer dan 125 liter. Onze extra lange weven verhuisdekens en gestikte verhuisdekens zijn perfect om ook grote bureau’s te behouden. De barreldozen zijn deale dozen  om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrelverhuisdozen en verhuisdekens zijn niet alleen goed voor de het bewaren, maar ook voor container transport en emigratie.

Als je gaat emigreren kun je het beste gesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stof en vuil in de doos komen.Bij verhuisboxen hebben ze speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Perfekt voor emigreren en conatianer vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare meubels. Verhuisdekens beschermen tegen krassen en butsen tijdens een verhuizing in een container of verhuiswagen.

Geweven verhuisdekens kun je ook heel goed gebruiken om creatief aan de slag te gaan.

Vele creatievelingen schaffen een verhuisdeken aan voor het maken van hun eigen Ladak dekens, terras plaids, kussens, eigentijdse woondekens, tassen, gordijnen alles met een ECO-look. Voor u aan de slag gaat met de verhuisdekens is het aan te bevelen de verhuisdekens eerst op 30 of 40 graden uit te wassen (apart niet tezamen met kleding). Alle losse pluisjes zijn dan van de dekens af. Tevens is ‘de geur” die soms present is van productie dan verdwenen. De geweven dekens (met streep) worden veelal gebruikt als basisdeken voor de plaids en allerlei andere mode- of woonaccessoires. De strepen kunnen tegelijk de basis zijn voor “een rechte lijn” op de deken waar u met uw eigen expressie op verder kunt construeren.

Iedereen kent wel de klassieke verhuisdekens om te verkassen en om in te pakken.

Je kan verhuisdekens in veel verscheidene kwaliteiten en maten kopen er zijn veel aanbieders die ook nog eens gebruikte verhuisdekens aanbieden. Je kan verhuisdekens kopen bij een erkende verhuizer of je kan verhuisdekens kopen bij de bekende bouwmarkten als de Praxis en Gamma.

Je beschermt je meubels met verhuisdekens. Je kostbare items zoals borden en servies kun je het beste inpakken met noppenfolie. Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd, is een echt stootkussen. Stoot je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit opvangen en blijft je servies een geheel.

Verhuisdekens en kartonnen verhuisdozen zoveel meer dan inpakmateriaal

Tenue en dekbedden kun je het beste in vooral voor bestemde kledingdozen-kledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een ruimte om 40 kledingstukken op te hangen en onder in de kast is dan nog plaats voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met verhuizen dat al je kleding zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen of dat je al je kleren in een vuilniszak of koffer moet proppen. Een bijkomende handigheid is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing makkelijk als extra hangkast kan gebruiken voor bijvoorbeeld je winter of zomer kleding.

Verhuismaterialen zoals verhuisdekens zijn ook wezenlijk bij elke verhuizing

Om je ameublement goed te beschermen kun je het beste professionele verhuisdekens gebruiken. Deze zijn goed bruikbaar om net die hoekjes van je kostbare meubels te behouden als tijdens een verhuizing er toch toevallig tegen een dorpel op gelopen wordt. Tenslotte is een verplaatsing niet zonder risico dat alles heel en onbeschadigd overkomt. Er is vaak een keus uit gestikte verhuisdekens en geweven verhuisdekens De gestikte verhuisdekens zijn vaak goedkoper en zijn gemaakt uit gerecyceld katoen, terwijl de geweven verhuisdekens gemaakt zijn van geweven wol en duurzamer zijn

Op internet zijn nog veel meer aanbieders van verhuisdekens en de prijsverschillen zijn dikwijls aanzienlijk.

Bij het uitzoeken van verhuisdekens is ook de maat van de verhuisdeken van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat verhuisdeken te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen b.v. het volume van schilderijen op of van meubelen. Het is daarom doordacht om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je spullen gaat verpakken en welke maat verhuisdeken je daarvoor wilt gaan gebruiken.

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met verhuisdoos en verhuisdekens kan doen kijk dan eens bij verhuisboxen in Nederland, daar kun je alle adviezen krijgen voor een goede verhuizing met goedkope verhuisdozen verhuisdekens en noppenfolie, maar ook allerlei bezieling kan opdoen over wat je nog meer met kartonnen verhuisdozen kan doen.

Ook zijn de dozen ideaal voor het verzenden van olijfolie, graviera schapenkaas, honing, balsamico zoals ze bij House of Crete doen.

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be.

 

Andreas van Beek

http://www.verhuisboxen.nl/shop/verhuisdekens-2.html?open&lang=nl
Lebestiaire

Gezond(er) worden in een Jacuzzi

Water is uitermate geschikt voor patiënten met reumatische klachten, neurologische aandoeningen, spierziekten en patiënten die gebonden zijn aan een rolstoel. In een spa bubbelbad komen al de genoemde factoren samen. De aanwezige hydromassage jets in de Jacuzzi  zorgen voor een fijne en diep doordringende massage met een heilzame werking op psychisch en fysiek vlak als resultaat.

Hydrotherapie kan voor mensen met pijnklachten in spieren en gewrichten een positieve uitwerking hebben. Veel van onze cliënten die bijvoorbeeld fibromyalgie, artrose of chronische pijn hebben, geven aan dat zij minder pijnklachten hebben dankzij hydrotherapie.

Met deze therapievorm doet u oefeningen in een warmwaterbad (loopbad of oefenbad). U leert uw gewrichten en spieren op de juiste manier te bewegen, waardoor pijn minder wordt of weggaat. In het water kunt u meer oefeningen doen zonder verergering van klachten, dan u op het droge aan kunt.

Hydrotherapie kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij een gebroken been, een nieuwe knie of heup. Door de opwaartse druk van het water neemt de belasting op het been af. Het voordeel hiervan is dat u uw looptechniek kunt oefenen zonder dat u uw been of gewrichten overbelast.

Maar wat maakt hydrotherapie nou zo goed voor de gezondheid? Bij hydrotherapie in een goedkope Jacuzzi wordt gebruik gemaakt van de effecten van uiteenlopende water temperaturen en druk op het lichaam. De huid registreert de prikkels die binnenkomen en leidt ze naar de hersenen, alwaar ze worden verwerkt. In antwoord op de prikkels uit de huid stimuleren de hersenen het immuunsysteem, de bloedsomloop en het verteringsstelsel, verminderen ze de productie van stresshormonen en de gevoeligheid van het lichaam voor pijn. 

Er bestaan tal van methoden waarop hydrotherapie kan worden toegepast. Bij reumatische klachten bijvoorbeeld werkt men vaak met een klein warm water zwembad of bubbelbad, waarin de patiënt oefeningen kan doen. In het geval van reuma werkt de warme temperatuur rustgevend op de gewrichten. U kunt zich bedenken dat koud water een veel slechter effect geeft bij reumatische klachten. In andere gevallen kan er gewerkt worden met kompressen of waterbaden. Zoals u zag bij het geval van reuma, is de methode waarop hydrotherapie het beste kan worden toegepast afhankelijk van de klachten van de patiënt.

https://www.sunspabenelux.nl
Lebestiaire

Hottub of Jacuzzi in de tuin?

U heeft er wellicht al eens van gehoord of er misschien al weleens een gezien: Een hottub. We hebben het dan niet over een Jacuzzi, die gemaakt is van kunststof of acryl, maar over het houten model in de vorm van een waterton. Beide producten bieden dezelfde wellness. Na een lange dag op het werk is het heerlijk te kunnen relaxen in het warme water van een hottub. En wist u dat een hottub nog meer te bieden heeft voor uw lichaam en geest. Het warm water bad in de buitenlucht is namelijk ook erg goed gezondheid. Een hot tub kunt u zowel in de zomer als winter gebruiken omdat het een niet seizoensgebonden product is. Maar dat is een Jacuzzi ook. maar waar zitten de verschillen dan eigenlijk in? In dit artikelen zetten we deze twee wellness producten tegenover elkaar. Een hot tub is letterlijk vertaald een heet bad. Een hottub wordt vaak verward met een Jacuzzi of bubbelbad. Ondanks dat beide producten voorzien zijn van warm water zijn er toch wel een aantal verschillen. Allereerst is een hottub gemaakt van hout. Een bubbelbad of buitenspa is gemaakt kunststof of acryl. Daarnaast beschikt een Jacuzzi vaak over massagejets en verlichting. Een hottub is meer basic en richt zich puur op de verwarming van het water. Een bubbelbad gebruikt daarnaast ook filters en warmtepompen. Dit heeft een hottub niet. Sommige merken van hot tubs gebruiken ook een kunstof wand of ingebouwde waterjets. Dit is eigenlijk geen “echte” hottub meer maar een buitenspa met een hottub design. Zoals eerder genoemd is een hottub meestal gemaakt van Red Cedar hout. Dit speciale hout houdt de warmte van het water goed vast. Als de omkasting van de hottub nat wordt verspreidt het ook een natuurlijke geur. Het Red Cedar hout is ook vrij van hars of schimmels. Om het water tot een aangename temperatuur te krijgen van 37 graden wordt het water verwarmd door een houtkachel. Bij een Jacuzzi doet een warmtepomp dit. Op een kleine twee uur is het water lekker warm. Het warme bad in de buitenlucht geeft een zeer natuurlijk gevoel van welbehagen. Of u nu kiest voor een hottub of Jacuzzi in  uw tuin? Beide producten leveren pure wellness!

https://www.sunspabenelux.nl