Lebestiaire
Image default
Aanbiedingen

Wilt u een opleiding volgen om nagelstyliste te worden?

Overweegt u om een opleiding te volgen om nagelstyliste te worden? Als u helemaal in de ban bent van nagelstyling, dan ligt het voor de hand dat u daar uw beroep van zou willen maken. Nagelstyliste is een vak waar u veel creativiteit in kwijt kunt maar waar ook de nodige kennis voor nodig is. Als u nagelstyliste wilt worden, dan kunt u daarvoor een opleiding volgen bij een erkende nagelstudio of nagelstylist, bijvoorbeeld bij Tres Sjiek in Vlaanderen. De nagelstyliste Nele Decock heeft ruim 20 jaar ervaring in deze branche en kan u dus alles bijbrengen wat u moet weten over het nagelvak.

Wat moet u doen om nagelstyliste te worden?

Het vak van nagelstylist gaat verder dan alleen het netjes kunnen lakken van nagels. Mensen kloppen ook aan bij een nagelstylist als ze bijvoorbeeld last hebben van zwakke nagels of van het nagelbijten af willen komen. U moet dus naast enige praktische kennis ook theoretische kennis opdoen over de verzorging van nagels. Gelnagels of acrylnagels vormen ook een groot onderdeel van de werkzaamheden, en het goed zetten van acrylnagels vereist nogal wat oefening. Tijdens de opleiding komen al deze aspecten van het nagelvak uitvoerig aan de orde. U kunt bij deze nagelstudio in Vlaanderen kiezen uit verschillende opleidingen zoals Basis Manicurist, wat een goede basis vormt als u nagelstyliste wilt worden en Perfectietraining Gelnagels waarin u wordt geleerd om feilloos gelnagels te plaatsen.

Wat heeft u nodig als u nagelstyliste wilt worden?

Als u nagelstyliste wilt worden, dan heeft u naast een opleidingspakket ook een starterspakket gelnagels nodig die u de materialen geven om mee te werken. Wilt u zelf een nagelsalon starten? Dan heeft u nog aanvullende certificaten nodig. Wilt u meer weten over wat u moet doen om een nagelstyliste te worden? Kijk dan op de website van Tres Sjiek.