Werken als matroos in de binnenvaart? Kies uit verschillende functies en maak de volgende stap

Wil jij werken als matroos in de binnenvaart? Kies er dan voor de handen ineen te slaan met Exho. Deze specialist in detachering in binnenvaart biedt namelijk verschillende vacatures. Lijkt werken in de binnenvaart als matroos je wel wat? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als kapitein? Of heb je altijd al gedroomd over een baan als stuurman? Het zijn allemaal voorbeelden van banen die het uitzendbureau aanbiedt. Daarnaast is Exho ook een VTL-erkend leerbedrijf en investeert en ontwikkelt voor de opleidingen matroos, schipper en kapitein voor de binnenvaart. Start jouw carrière tijdens of na jouw studie en laat je informeren over de mogelijkheden.

Waarom werken in de binnenvaart?

In de binnenvaart vind jij gegarandeerd het avontuur dat je zoekt. Wat zijn verder nog voordelen van werken in de binnenvaart? Door te werken op een boot ervaar je een vrij bestaan op het water, zonder dat je hiervoor een veilige thuishaven uit het oog verliest. Je werkt namelijk altijd vanuit een vaste basis, een haven, een veertraject of een groter gebied. Daarnaast zijn er tal van functies om uit te kiezen als je het water op wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan werken als matroos in de binnenvaart, op een veerboot op een vast traject, vrachtvaart of je bezoekt de mooiste plekken van de wereld door te werken op een cruiseschip. Zo is er altijd wel een baan die perfect bij jou past.

Werken in de binnenvaart biedt doorgroeimogelijkheden

Uiteraard wil je alleen gaan werken in de binnenvaart wanneer het jou voldoende mogelijkheden biedt. Wanneer je kunt doorgroeien, maar ook wanneer je goede arbeidsvoorwaarden verkrijgt. Door te kiezen voor Exho, ben je verzekerd van tal van operationele en technische adviesdiensten. Een prima salaris, een prettige werksfeer en verschillende doorgroeimogelijkheden zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Kom werken als matroos in de binnenvaart en kies voor het gespecialiseerde uitzendbureau binnen deze sector. Wellicht sta jij binnen een paar jaar al achter het stuur als kapitein. Leer het vak door het te doen en combineer een opleiding met werk.