Volledig focussen op de core business door ondersteuning ICT infrastructuur

De basis voor toekomstige innovaties binnen uw bedrijf is de ICT infrastructuur. Tegenwoordig worden de technologieën en oplossingen van ICT steeds complexer en is het lastiger om deze zelf op te lossen. Dit vraagt om specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

De ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie

Heeft u verstand van ICT infrastructuur? Dan weet u als geen ander dat deze stabiel, schaalbaar en snel moet zijn. Als u PeopleWare inschakelt, krijgt u hulp bij het ontwikkelen van een optimale ICT infrastructuur. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij organisaties met de volledige ICT-dienstverlening, van ontwerp tot beheer. Door een breed en geïntegreerd aanbod aan diensten op infrastructuurgebied, kan PeopleWare ondersteunen bij diverse projecten. Bijvoorbeeld bij de architectuur van een hybride Cloud-omgeving, advies over mobile device of de Office 365 migratie en beheer. Vraagt u zich af of uw ICT-omgeving wel klaar is voor de toekomst? Wat de waarde is van Office 365 voor uw organisatie? Of over het besparen van kosten door onderdelen van ICT uit te besteden? De specialist geeft u advies voor uiteenlopende vraagstukken.

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologieën

Een goede ICT infrastructuur zorgt ervoor dat uw medewerkers productief en efficiënt werken. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten de diverse diensten van PeopleWare, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.