Uw lasbenodigdheden zoals een lastoorts bij de groothandel

Maakt u tijdens uw werkzaamheden veel gebruik van een lasapparaat? Dan heeft u ook de juiste lasbenodigdheden nodig om uw apparaat goed te laten functioneren. Denk bijvoorbeeld aan lasdraad of een lastoorts. Het is ook erg belangrijk dat uw apparatuur goed onderhouden wordt. Bij deze zaken kan LST Lastechniek u uitstekend helpen. Deze lastechnische groothandel beschikt over 25 jaar hands-on ervaring in de sector en een eigen reparatie- en onderhoudsdienst. In hun uitgebreide assortiment hebben ze alles van een lastoorts tot veiligheidskleding. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en zijn binnen korte tijd bij de klant op locatie. De onderhoudsdienst helpt klanten met reparaties, vervanging, kalibraties en keuringen.

Nieuwe lastoorts nodig of andere lasbenodigdheden?

Bij de techniek van lassen wordt lasdraad gesmolten om twee delen metaal aan elkaar vast te maken. Door de hoge temperaturen is het van groot belang om hier veilig mee om te gaan en de juiste uitrusting te dragen. Denk aan: een laskap, handschoenen en veiligheidskleding. Bovendien is het belangrijk dat uw lasapparatuur in de juiste staat verkeert, denk aan een goed werkende kwalitatieve lastoorts. Bij LST Lastechniek, een lastechnische groothandel, kunt u alles kopen dat met lassen te maken heeft. Het bedrijf is al 25 jaar specialist en biedt klanten een breed assortiment lasbenodigdheden aan dat gepaard gaat met persoonlijk advies. Ook voor minder doorsnee laspraktijken heeft het bedrijf de spullen in huis.

Lastoorts versleten of aan onderhoud toe?

Weet u wat de functie is van een lastoorts? Dit is het uiteinde van een lasapparaat dat ervoor zorgt dat uw laswerk er goed uitziet. Op het moment dat dit element niet naar behoren functioneert, is de kans groot dat het onderhoud nodig heeft. Mocht uw exemplaar toch aan vervanging toe zijn, dan is het een goede investering voor de productiviteit en de veiligheid. Bij lastechnische groothandel LST Lastechniek kunt u allerlei lasbenodigdheden kopen, zoals lasmaterialen en lasapparatuur. Ook hebben zij een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die het onderhoud van uw materiaal graag uit handen neemt. Ze zijn expert op het gebied van Lincoln Electric lasmachines en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche.