U kunt voor uw borstvergroting terecht bij de privékliniek in de buurt van Antwerpen

Heeft u zich onlangs verdiept in plastische chirurgie? Bent u daardoor benieuwd geworden naar wat er mogelijk is voor uw lichaam? Vind een kliniek die meer doet dan enkel borstvergrotingen. Bij Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen, kunt u terecht voor meer dan alleen het laten uitvoeren van een borstvergroting. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoort ook dermatologie, zoals een esthetische behandeling voor uw wenkbrauwen of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Misschien heeft u al uw hele leven een kleinere cupmaat dan u zou willen, of zijn uw borsten onlangs geslonken door een afname in gewicht of het krijgen van een baby. Eigenlijk maakt het niet uit om wat voor reden ook u een borstvergroting wilt: het moet goed gebeuren. Een borstvergroting bij Mediclinic, dichtbij Antwerpen, kan voor u de oplossing zijn. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt de implementatie van de cohesieve gelprotheses in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de behandeling die u laat doen. Daarnaast is het slim om goed te bespreken wat u met uw lichaam wilt en waar rekening mee moet worden gehouden. Laat u goed informeren tijdens het eerste gesprek. Mediclinic, nabij Antwerpen, plant standaard een informatiegesprek in met de plastisch chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.