Tijdens een BHV cursus in Tilburg leert u alles over hulpverlening in geval van nood

Na het volgen van een BVH cursus in Tilburg weet u alles over levensreddend handelen in geval van nood. U leert om rust te houden wanneer er chaos optreedt en leert zelfs hoe u levens kunt redden. Dan is het volgen van een BHV cursus bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg echt iets voor u. Tijdens deze cursus wordt u binnen 2 dagen opgeleid tot kundig BHV’er. Gedurende de eerste dag van de cursus ligt de focus op levensreddend handelen. Tijdens de tweede dag worden brand en ontruiming behandeld. Aan het einde van elke dag, wordt het onderdeel van die dag afgesloten met een schriftelijke toets. Behaalt u voldoende resultaat? Dan ontvangt u een NIBHV diploma en mag u zichzelf met recht een BHV’er noemen.

BHV en vele andere cursussen te volgen bij een bureau in Tilburg

Hoewel een veilige werkomgeving van essentieel belang is, is het niet bepaald iets wat u zomaar even doet. Om uw personeel en klanten te verzekeren van een écht veilige omgeving, komt er heel wat bij kijken. Om goed voorbereid te zijn op noodsituaties, is het verplicht dat een of meerdere personen binnen uw bedrijf in het bezit zijn van een BHV certificaat. Dit certificaat is te behalen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Naast de BHV cursus, kunt u bij dit bureau in Tilburg ook terecht voor diverse andere cursussen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Denk hierbij aan een VCA en EHBO cursus. Ook helpt dit bedrijf u met het uitvoeren van ontruimingsoefeningen, zodat al uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen in het geval er brand uitbreekt of er zich een andere noodsituatie voordoet.

Houd uw BHV kennis op peil met behulp van een bureau uit Tilburg

Na het volgen van een cursus BHV in Tilburg bent u verantwoordelijk om hulp te verlenen in geval van nood. Het is hiervoor echter wel belangrijk dat u geregeld uw kennis in dit vakgebied op peil houdt. Het gaat immers om het redden van mensenlevens en het controleren van noodsituaties. Daarom is het verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Voor het volgen van deze cursus, kunt u terecht bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze BHV cursus kunt u volgen in Tilburg, maar het is ook mogelijk de cursus binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden. Tijdens deze herhalingscursus worden de basisonderdelen van BHV nogmaals behandeld en wordt er vervolgens alles verteld over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Door elk jaar een herhalingscursus te volgen blijft uw NIBHV diploma geldig én weet u zeker dat uw BHV kennis up to date is.