Lebestiaire
Image default
Woning en Tuin

Schilder in Antwerpen door middel van offertevergelijking

Mevrouw Lambert heeft onlangs via vindSchilder.be een schilder in Antwerpen ingeschakeld door eerst meerdere schilder offertes te vergelijken en vervolgens te kiezen voor de schilder die volgens haar het beste voldeed aan haar wensen. Ze liet ons in een leuke reactie weten dat onze website haar erg goed is bevallen. Zo vertelde ze:

Dankzij jullie website, vindSchilder.be, heb ik tegen een mooie prijs een schilder in kunnen huren voor het schilderwerk bij ons in huis. Ik kreeg de offertes van de schilders snel binnen nadat ik het formulier op jullie website ingevuld had. Het werkt zeer efficiënt om meerdere offertes met elkaar te vergelijken, zo valt precies te zien hoeveel iedere schilder rekent voor de verschillende onderdelen op de offerte. Hierdoor kon ik eenvoudig kiezen voor de schilder die mij het meest geschikt leek voor de schilderklus. De offertes van de schilders waren allemaal afkomstig uit de regio van Antwerpen, dit scheelde dus alvast op voorrijkosten!

De schilder heeft alle kamers op de benedenverdieping geschilderd en het ziet er allemaal prachtig en strak afgewerkt uit! Ik heb daarna direct ook het formulier op jullie loodgieter website ingevuld, want die hebben we ook nog eentje nodig. Zo eenvoudig, één keer de opdracht beschrijven en direct meerdere offertes ontvangen, super!

Vriendelijke groet,

S. Lambert, Antwerpen. 

 

We danken mevrouw Lambert voor haar leuke bericht. Goed om te horen dat onze offerte vergelijkingsdienst haar heeft geholpen de juiste schilder te vinden.

 

Wilt u ook offertes van schilders ontvangen?

Vul dan geheel vrijblijvend het schilder offerte formulier in op onze website, ontvang diverse schilder offertes en vergelijk deze eenvoudig!

 

http://www.vindschilder.be/schilderwerken-antwerpen/