Lebestiaire
Image default
Auto

Renault leasen

Renault lease en Renault clio lease

U bent op zoek naar een Renault lease in de compacte klasse? Stop met zoeken, wij hebben hem voor u gevonden! De Renault clio is een topper in het B-segment. De Clio heeft er mede voor gezorgd dat Renault voet aan de grond kreeg op de Nederlandse markt en wie de auto bekijkt snapt dit wel. De Renault Clio is inmiddels verder doorontwikkeld door het team van Renault en dit heeft geresulteerd in de derde generatie Renault modellen. Speciaal voor de Europese markt heeft kent deze generatie van de clio een driedeursvariant die mechanisch gezien identiek is aan de vijfdeurs Renault clio. De driedeurs hatchback heeft aanmerkelijk langere deuren dan de vijfdeurs hatchback en krijgt hierdoor een sportiever uiterlijk. Perfect als u sportiviteit en zakelijkheid wilt combineren!

De verschillende uitvoeringen van de Renault Clio

Wanneer u kiest voor een Renault Clio lease bent u er nog niet. De Renault Clio heeft namelijk diverse uitvoeringen met elk hun eigen specifieke punten. KIest u voor de diesel dan gaat u voor de Renault Clio vijfdeurs Businessline. Dit type is handgeschakeld en heeft 6 versnellingen. Met een brandstoftank met een inhoud van 43 liter kunt u gerust een tijdje vooruit.

Rijdt u liever in een benzineauto dan kunt u kiezen voor een driedeurs of een vijfdeurs hatchback. Ook aan de zakenman die een automaat wel net zo prettig vindt is aandacht besteed door Renault bij de ontwikkeling van de Clio: een vijfdeurs business line met een 4-trapsautomaat is precies het type dat geknipt is voor u. De automaat rijdt op benzine. Bent u eruit en is de Renault clio de auto waarmee u zakelijke ritten wilt gaan maken? Gefeliciteerd! Wij maken graag een passende offerte. De leaseprijs die wij rekenen voor de Renault clio is exclusief vanaf 262 euro.

http://www.autoleasecentrale.nl