Organiseer uw bedrijfsuitje van Neverrest in Utrecht of waar u maar wil

Wilt u een bedrijfsuitje gaan organiseren voor uw bedrijf uit de regio Utrecht? Het is daarvoor handig wanneer u het uitje gewoon in uw eigen stad kunt organiseren. Door dit te doen, bent u niet onnodig veel tijd kwijt om al uw personeel naar de bestemming te vervoeren. Om nog maar te zwijgen over het geregel dat erbij komt kijken. Of uw bedrijf nu gevestigd is in Utrecht, Zuid-Holland of Noord-Holland: een bedrijfsuitje georganiseerd door Neverrest kan altijd! Zij organiseren namelijk citygames vol spanning en sensatie die waar dan ook in Nederland kunnen worden gespeeld. Het is zelfs mogelijk de spellen te spelen op allerlei bijzondere locaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spel in de dierentuin of in een pretpark? Zo wordt uw bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland gegarandeerd een bijzondere beleving!

Bij een bedrijfsuitje in Zuid-Holland is iedereen betrokken

Gaat u er binnenkort met het hele bedrijf op uit? Combineer een bedrijfsuitje met teambuilding. Zo heeft u het beste van twee werelden. Het allerleukste is natuurlijk wanneer u een activiteit gaat doen die iedereen leuk vindt en vooral waar iedereen aan kan meedoen. Met het teambuilding spel genaamd Social Chaos, georganiseerd door Neverrest, is dit zeker het geval. U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

Spanning en sensatie tijdens een bedrijfsuitje in Zuid-Holland

Yes! Het is weer zover! Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat voor de deur. Waar gaat uw bedrijf dit jaar heen? Gezellig met collega’s op pad om samen een leuke dag te beleven is altijd een goed idee. Maar wat gaat u nu doen tijdens het bedrijfsuitje? Het is een vraag die altijd maar terugkomt. Wij stellen voor om dit jaar te kiezen voor een bedrijfsuitje waarover nog lang zal worden gepraat: de citygames georganiseerd door het bedrijf Neverrest. Waar uw bedrijf ook is gevestigd, van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Utrecht en de rest van het land, een bedrijfsuitje van Neverrest kan overal worden georganiseerd. Tijdens de spellen staat spanning centraal. Worden de deelnemers achtervolgd? Een smsje met precies de zin die een deelnemer net zei? Spanning en sensatie ten top met deze citygames!