Lebestiaire
Image default
Beauty en verzorging

Oplossingen bad hair day

We maken het allemaal wel eens mee. We komen met moeite uit bed, stoten onze teen en dreigen te laat te komen op werk. Je probeert jezelf zo snel mogelijk klaar te maken maar dat wilt niet echt lukken. Het lijkt erop alsof er een vogelnest ontwikkeld op je hoofd, zo onhandelbaar zit je haar eruit. Of nog erger, je maakt het bovenstaande mee net wanneer je eindelijk die leuke date hebt. Wat kan je doen tegen onhandelbaar haar?

Vaak werkt het om helemaal opnieuw te beginnen en je haar te wassen en vanaf dat punt weer verder. Vaak krijgen we te maken met onhandelbaar wanneer we er veel haarproducten in hebben gedaan. Dit zorgt ervoor dat het of heel plakkerig wordt of heel sluik. Dit zorgt ervoor dat het haar er heel vettig uit en zorgt daardoor voor een onverzorgde look. Het haar wassen en met schoon haar beginnen helpt daarom. Wat hierbij vaak het probleem is, dat we vaak gewoon niet de tijde ervoor hebben. Haren wassen en drogen kan namelijk heel veel tijd kosten. Helemaal als je eigenlijk al best snel weer de deur uit moet. Vaak kan het helpen om bijvoorbeeld je haar vast te doen. Hierdoor ziet het er allemaal een stuk verzorgder uit.

Je kunt je bad hair-day ook verhullen door middel van snapbacks. Dit kan vaak ook voor een hele stoere look zorgen. Het ziet er namelijk niet alleen stoer uit, je hoeft je helemaal niet meer zorgen te maken over je haar. Een snapback kopen doe je makkelijk online. Wat ook kan helpen is een muts of een beanie. In de winter kan dit een uitstekende oplossing zijn. Het is trouwens ook nog eens lekker warm voor je hoofd. Wanneer je niet helemaal voor de stoere look wilt gaan kun je ook makkelijk een chique look creëren. Dit kan door middel van hoeden. Die kunnen zorgen voor een hele chique look. Kijk maar naar het Koninklijke huis. Helaas is het zo dat je op werk natuurlijk niet opeens met een snapback of hoed kan komen opdagen. Maar voor een casual date zijn dit ideale oplossingen.

http://www.snapbacks.nl/