Lebestiaire

Goed voorbereid naar werk gaan

Hoe ouder je wordt, hoe meer je ontdekt van de wereld. Elke dag ontdek je weer iets nieuws, elke dag ontdek je dat de wereld toch een stukje groter is dan je altijd al had gedacht. Elk moment en overal op de wereld gebeurt er wel iets. Kleine gebeurtennissen komen niet in het nieuws, maar grote gebeurtenissen juist wel. Hoe groter een gebeurtenis, hoe belangrijker het is en hoe meer er over gepubliceerd wordt in het nieuws. Je zou kunnen zeggen, dat het voor jou helemaal niet boeit wat er in de wereld om je heen speelt, dat het voor jouw leven helemaal niet uit maakt of er een zware aardbeving is in San Francisco of dat er een nieuwe president van de Verenigde Staten is gekozen. Maar is dat wel echt zo onbelangrijk dat jij het niet hoeft te lezen? Het kan je zomaar gebeuren dat een bedrijf in San Francisco spullen levert die jij gebruikt voor jouw productie. Je weet het nooit, dus daarom is het maar beter om geregeld een nieuwssite te checken. Dat is nog gratis ook. Echter, ik zeg nu niet dat je elke dag al het nieuws moeten gaan zitten lezen. Dat zou natuurlijk veel te lang duren. Je kan het nieuws dat je leest ook laten beïnvloeden door jouw sector of jouw interesses. Als jij werkt in de politiek en houdt van royalty nieuws, dan zal jij waarschijnlijk vooral over die twee onderwerpen berichten lezen.

 

Het perfect medium dat jouw kan helpen op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, is Redactie24. Redactie24 is namelijk een online nieuwsplatform waarop de nadruk wordt gelegd op nieuws uit België. Met een breed scala aan onderwerpen hoef je je nooit te vervelen, er zit zeker voor ieder wat wils bij! Ga daarom snel naar de nieuwssite Redactie24, veel leesplezier gewenst!

https://www.redactie24.be/
Lebestiaire

Zo ga je de verveling tegen

Had jij vroeger als kind ook zo vaak dat je je enorm verveelde? Bijvoorbeeld als het buiten regende en je met niemand kon spelen. Toen waren er nog geen iPads en tablets en telefoons en computerspelletjes en filmpjes, dat ware hele andere tijden. Waarschijnlijk ging die verveling wel weg toen je na een opleiding te volgen ging werken. Misschien ging je wel trouwen en kreeg je ook nog kinderen. Dan ben je er al helemaal van verzekerd dat je je niet hoeft te vervelen. Maar misschien is er het afgelopen jaar wel weer iets van verveling je leven binnen geslopen. Door al dat binnen zitten door corona werden heel veel leuke activiteiten afgelast. Dat gaf ruimte om meer met je naasten te doen, maar het gaf ook veel lege gaten in je dag. Het is nu de kunst om deze gaten op te vullen en dat te doen op zo’n manier, dat je er later met een tevreden gevoel op terug kan kijken. Dat betekent niet dat je super productief moet zijn in deze lege gaten, je kan ook lekker gaan hardlopen. Als je niet zo goed meer weet wat je met al deze tijd moet doen, dan kan je een van de tips die ik in dit artikel ga geven misschien wel goed gebruiken.

Als je je verveelt in tijden van corona, dan is het het meest voor de hand liggend om lekker een film te gaan kijken of op Instagram alle laatste gossip te lezen. Om toch een beetje in contact met de buitenwereld te blijven, is het ook leuk om soms het laatste showbizz nieuws te lezen. Als je even genoeg hebt gehad van je beeldscherm, dan is het tijd voor wat beweging. De sportscholen en sportclubs zijn natuurlijk dicht, maar dat neemt niet weg dat jij ook gewoon een lekker stukje kan gaan wandelen of fietsen. Kortom, verveel je niet en doe iets!

https://www.showbizz24.be/