Lebestiaire
Image default
Bedrijven

Isolatie spouwmuur? Bezoek www.isolatie-spouwmuur.info

Isolatie-spouwmuur.info is de infosite voor de isolatie van de spouw

U bent nu een aantal jaren getrouwd en hebt besloten om een woning aan te kopen. De woning die u heeft aangekocht is helaas wel nog niet voor zien is van spouwmuurisolatie . U weet echter dat de spouwmuur isoleren belangrijk is als u de energieprestaties van de woning wilt verbeteren. Dan heeft de Vlaamse overheid een mooie aanmoediging voor u voorzien. U wordt namelijk gestimuleerd bij de plaatsing van spouwisolatie en dit met de hulp van een stimuleringsspremie van maar liefst 6,00 EURO voor iedere m² geplaatste  spouwisolatie en dit zonder beperkende voorwaarden.

Honderden euro’s financieel voordeel per jaar

Alle woningen van voor 1980 kunnen hierdoor actief profiteren van deze gunstmaatregel om de hoogte van de energiefactuur actief te verlagen.. Door de isolatie van de spouwmuur worden koudebruggen geneutraliseerd. Dit heeft een gunstige impact op de energieprestaties van de woonst. Wat resulteert in minder warmteverlies en een verdere daling van de energiefactuur. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie betekent  zo tot wel honderden euro’s voordeel per jaar.  De plaatsing van spouwmuurisolatie levert zo eveneens een reductie van 20% gasverbruik op.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de plaatsing van de meest ideale spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/