Lebestiaire
Image default
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Bill is een incassobureau dat ook De meeste incassobureaus incasseren alleen maar voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill dus niet op. Incasso opdrachten van particulieren zijn bij Bill ook zeer welkom. Met debiteuren uit heel Nederland en België kunt u bij Bill terecht. Incassobureau Bill is actief in Nederland èn België. Incasso opdrachten van particulieren zijn altijd afwijkend.Bij Bill is dit altijd maatwerk. Het incassobureau voor particulieren is Bill.

Hoe we te werk gaan

Als er een incasso procedure opgestart wordt. Dan ontvangt de debiteur meestal eerst een brief. Altijd wordt vermeld wat er voldaan moet worden. Particuliere opdrachtgevers kunnen vaak zich beroepen op de wet koop op afstand. Bestellingen via internet vallen hier ook onder. Binnen 14 dagen kunt u nog op uw aankoop teurgkomen. U kunt het geleverde retourneren en uw geld opeisen.

Dien gratis uw vordering in

Wanneer de debiteur niet bereikbaar is. Of als hij/zij niet kan betalen. Dan bestaat ook de mogelijkheid om naar de kantonrechter te gaan. Debiteur moet zich dan melden bij de rechter. Debiteur kan daar zijn verweer nog doen. Vervolgens spreekt de rechter vonnis uit. Met dit vonnis kan er beslag gelegd worden. Bijvoorbeeld beslag op inkomen of inboedel. De hoge kosten die hiermee gemoeid zijn zijn voor rekening van uw debiteur. Dien snel uw particuliere incasso www.billincasso.nl in.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html