Lebestiaire

Een slotenmaker komt je ter hulp

Slotenmakers behoren tot die groep van mensen waarvan hun job erin bestaat om situaties terug in orde te brengen. Situaties waar het verkeerd gaat, zoals wanneer er ingebroken wordt bij jou thuis, of wanneer jouw autosleutels in een rioolputje terecht komen en mee spoelt of wanneer je jezelf thuis hebt buitengesloten. Slotenmakers maken sloten en kunnen ze ook openbreken, anders bestaat er geen mogelijkheid om terug in jouw wagen of je huis te geraken waaruit je jezelf hebt buitengesloten.

Een slotenmaker kan een nieuw slot installeren als het oude gebroken is, omdat het misschien geforceerd werd tijdens een inbraak of gewoon omdat het versleten is. Hij kan ook grendels bevestigen om de deur te beveiligen evenals scharnierbouten die dienen om de deurscharnieren te beschermen. Omdat de veiligheid hier belangrijk is, is deskundigheid noodzakelijk en moet men kunnen vertrouwen op de sloten opdat de deur toe zou blijven en weerstand zou bieden.

Sleutels zetten is andere vakkundigheid van de slotenmaker. Misschien heb jij wel een extra setje sleutels nodig als een nieuwe huisgenoot bij jou intrekt of als jouw sleutelbos verloren is gegaan. Je hebt de originele sleutel niet nodig om een duplicaat te maken; soms kan de slotenmaker er een maken als je hem gewoonweg het hangslot of het sleutelgat toont.

Niet alle versleten sloten moeten weggeworpen worden. Een slotenmaker kan ook sloten herstellen en je zo het geld laten besparen dat je zou uitgeven om een nieuw te kopen. Soms moet hij niet alleen een slot in orde brengen, maar moet hij ze ook openbreken. Dat moet gebeuren als iemand zich zelf buitensluit , thuis of met de wagen. Als het slot openbreken de enige oplossing is, zullen ze je ook een vervangslot regelen.

Sommige slotenmakers zijn thans ook beveiligingsspecialisten die je kunnen adviseren hoe jouw woning in het algemeen het best te beveiligen is. Zo kun je bij hen advies inwinnen als je eraan denkt om veiligheidsmaatregelen te treffen zoals een inbraakalarmsysteem , veiligheidshekkens en afsluitingen, buitenverlichting en bewakingscamera’s.

Ben je op zoek naar professionele Utrechtse slotenmaker dan kun je het beste even contact opnemen met “locksecure”. Zij verstrekken al jaren betrouwbare diensten en service waarbij efficiëntie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

www.locksecure.nl 

 

Lebestiaire

Vervangende LED Lampen E14

Recentere verbeteringen in LED CHIPS produceren een warmere kleur van licht, dit in tegenstelling tot de blauw witte kleur vergeleken met de vroege LED’s. Dit maakt het nu mogelijk om alle verlichting te vervangen om zo uw elektriciteit kosten te verlagen met de nieuwste generatie LED-lampen.

Wanneer mogelijk, is het logischer om gewoon de bestaande verlichting te upgraden met LED-lampen. De kosten van een vervanging van nieuwe lampen zijn aanzienlijk minder dan de kosten die zijn verbonden met de renovatie van de systemen in de gehele verlichting.

Nieuwe LED-lampen verbruiken minder energie dan gloeilampen, en ze produceren geen schadelijke UV-stralen. Een luxe nieuwe E14 LED lamp zal slechts 10 procent energie gebruiken die nodig is voor een gloeilamp, en vormt aldus een belangrijke vermindering van de stroomkosten, wat snel de initiële inkoop investering terug betaald.

Luxe LED vervangende lampen bieden een veelzijdigheid aan voordelen! LED-lampen zijn over het algemeen DC aangedreven lichtbronnen die werken met directe omvormers en werken op AC-bedrading systemen.

Dit is niet zo met de nieuwste generatie van de LED-verlichting. Verlichting fabrikanten maken nu ook energiebesparende lampen die werken op de bestaande AC-lineaire stroken. Deze lampen zijn een hogere kwaliteit LED-vervanging lampen dan die normaal gevonden worden in de standaard lampen.

De superieure voordelen van deze nieuwe gloeilamp vervangers zijn vooral te danken aan de unieke techniek gebruikt voor het ontwerp van COB led lampen. Deze zijn geplaatst in de nabijheid van elkaar en genereren van een gecombineerd, stralend gebied van hoge intensiteit, lage spanning, en veel licht. Deze Led ‘ s werken bij een minimale stroomsterkte niveaus en zijn speciaal bedoeld om uiteindelijk gleilampen helemaal te vervangen.

http://www.leds-depot.be/
Lebestiaire

Matrassen Oost-Vlaanderen

Een goede matras is van enorm belang voor uw slaapkwaliteit en voor uw lichaam. U brengt elke nacht tussen 6 en 10 uur door in uw bed, dus uw matras moet van goede kwaliteit zijn zodat u geen lichamelijke klachten krijgt. Om optimaal van uw nachtrust te kunnen genieten is het belangrijk dat uw lichaam volledig tot rust kan komen. U slaapt dan dieper en staat ’s morgens met een uitgerust gevoel op. Er zijn verschillende soorten matrassen die elk hun verschillende eigenschappen hebben. Een bekend type is de traagschuimmatras, die zorgt voor een verminderde druk op de schouders, hals en rug. Een goede drukverdeling en lichaamsondersteuning maken van dit type matras een goede keuze voor wie lang te bed moet blijven, zoals bij voorbeeld bij ziekte. Een ander veelgebruikt type is de matras van pocketveren.

Deze veren zitten in losse zakjes die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen en daardoor ook voor een goede drukverdeling zorgen. Daarnaast zijn er nog Bonell veren matrassen, koudschuimmatrassen en latexmatrassen. Wilt u weten welke matras voor u het meest geschikt is, laat u dan adviseren door een specialist of een slaapadviseur. Aan de hand van onder meer uw eventuele klachten en uw slaappatroon kan bepaald worden met welk soort matras u geholpen kan worden. Bij de matrassengigant kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve matrassen van alle soorten en in alle prijsklasses. U vindt er ongetwijfeld de ideale matras waarmee u terug kan genieten van een ongestoorde nachtrust en die u zal helpen om ’s morgens uitgerust aan de dag te beginnen!

http://dematrassengigant.be/matrassen